Cu ce se ocupă Dorin Mateiu, bărbatul despre care s-a zvonit că ar fi noul iubit al Simonei Halep. Are o situație materială de invidiat

Iată din ce își câștigă banii presupusul iubit al Simonei Halep!

Simona Halep a fost căsătorită cu Toni Iuruc, dar mariajul nu a durat foarte mult. Acum, la mai bine de un an de la separare, jucătoarea de tenis ar avea un nou iubit. Se zvonește că sportiva ar avea o relație cu Dorin Mateiu, un bărbat mult mai mare decât ea. Află, din rândurile de mai jos, cu ce se ocupă presupusul partener de viață al fostului lider mondial!

Cine e Dorin Mateiu, presupusul iubit al Simonei Halep

Toni Iuruc și Simona Halep au divorțat în luna septembrie a anului 2022. După această separare, jucătoarea de tenis în vârstă de 32 de ani nu a mai avut nicio relație oficială.

Însă, la un moment dat, s-a zvonit că între ea și fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, ar fi existat ceva mai mult decât o relație profesională. Totuși, aceste informații nu au fost confirmate niciodată.

Cu ce se ocupa Dorin Mateiu, barbatul despre care s-a zvonit ca ar fi noul iubit al Simonei Halep 2
Dorin Mateiu si Simona Halep. Sursa foto: Mediaflux.ro

Ce afaceri are bărbatul

Timpul a trecut, însă, și iată că acum au apărut alte zvonuri legate de viața amoroasă a Simonei Halep. De curând, sportiva a apărut în câteva imagini alături de Dorin Mateiu, cunoscut și ca ”Regele mezelurilor din Transilvania”.

Bărbatul este mult mai în vârstă decât jucătoarea de tenis. Acesta are 57 de ani și este un important om de afaceri. În prezent, el se poate lăuda cu o avere estimată la 70 de milioane de euro. În momenul de față, Dorin Mateiu ocupă poziția 110 în clasamentul TOP 300 Capital al celor mai bogați români.

În anul 2017, acesta a cedat companiile de mezeluri Elit și Vericom gigantului american Smithfield Foods, iar banii obținuți i-a reinvestit în afaceri imobiliare în București și Brașov, unde a pus bazele mai multor proiecte imobiliare de lux, printre care One United Properties în care a investit 236 milioane de lei acum câțiva ani.

Citește și Ce a postat Simona Halep, după ce au apărut imagini cu ea și presupusul ei iubit, milionarul în vârstă de 57 de ani. Reacția neașteptată!

Afaceristul neagă că ar avea o relație cu Simona Halep

Recent, Dorin Mateiu și Simona Halep au fost filmați în timp ce luau masa la un resurant și păreau a fi extrem de apropiați.

Potrivit unor surse apropiate milionarului, cei doi ar avea o relație amoroasă de mai bine de 8 luni de zile. Cu toate astea, Dorin Mateiu neagă informațiile apărute în presă.

”Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva”, a declarat Dorin Mateiu, potrivit Prosport.

Însă, afaceristul nu s-a ferit să recunoască că a invitat-o pe sportivă la masă pentru a purta niște discuții private.

”Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri.

Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a mai adăugat milionarul pentru sursa citată.

Citește și Cine e presupusul iubit al Simonei Halep. Prima reacție a milionarului, e cu 25 de ani mai în vârstă decât ea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *