Cu ce se ocupă Rocsana Marcu în Dubai, de fapt. Câștigă bani frumoși din asta

Rocsana Marcu se află în Dubai și câștigă o poală de bani

Cu siguranță, majoritatea românilor și-o mai amintesc pe Rocsana Marcu, fostă prezentatoare TV și cântăreață. În urmă cu trei ani de zile, aceasta a decis să părăsească România și să înceapă o viață nouă în Anglia. Însă, destinul a adus-o acum în Dubai. Cu ce se ocupă fosta vedetă în Emiratele Arabe Unite? Din această afacere, focoasa brunetă câștigă bani frumoși.

Cu ce a ajuns să se ocupe Rocsana Marcu? Fosta vedetă și-a rotunjit conturile serios

Rocsana Marcu, în vârstă de 42 de ani, a fost, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și frumoase prezentatoare TV de la noi din țară. Cu siguranță, toți românii și-o amintesc de la Antena Stars, unde, timp de câțiva ani de zile, a moderat emisiunea de dimineață ”Star Matinal”, alături de Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru.

Ulterior, aceasta a devenit co-prezentatoare a emisiunii ”Agenția VIP”, alături de Cristian Brancu și Adriana Bahmuțeanu. În anul 2020 însă, chiar în plină pandemie, Rocsana Marcu a decis să renunțe la cariera sa și să plece din România. Nu singură, ci împreună cu cele două fiice ale sale, Mayra de 16 ani și Indira de 12 ani.

Inițial, bruneta a ajuns în capitala Angliei și s-a făcut agent imobiliar. Acolo, fosta moderatoare s-a bucurat de un succes uriaș, iar de curând s-a extins și în Emiratele Arabe Unite, mai exact în Dubai. Fosta vedetă este foarte mândră de ceea ce a reușit și nu ezită să-și promoveze afacerea pe rețelele sociale.

Ori de câte ori are vreun imobil de închiriat sau de vândut, Rocsana Marcu îi anunță pe internauți. Chiar de curând, fosta prezentatoare a mărturisit, într-un clip postat pe Facebook, că a vândut patru apartamente și că mai are câteva imobile care își așteaptă cumpărătorii.

Citește și Din ce își câștigă Ramona Gabor banii în Dubai. Recunoaște că îi merge foarte bine: “Mi-am construit viața de adult”!

Rocsana Marcu vinde apartamente in Dubai
Rocsana Marcu vinde apartamente in Dubai

Rocsana Marcu are două fetițe, dar nu a fost căsătorită niciodată

Dacă pe plan profesional îi merge extraordinar de bine, în dragoste nu se poate lăuda cu același succes. Rocsana Marcu are două fetițe, Mayra și Indira, dar nu a fost căsătorită niciodată.

În plus, cele două micuțe provin din două relații diferite. Mayra a fost concepută cu Ştefan Adrian Iliescu, fiul fostului primar din Giurgiu, bărbat cu care fosta vedetă s-a judecat pentru a o recunoaște pe fetiță. În schimb, Indira este făcută cu Florin Moldoveanu, de profesie avocat.

Citește și Brigitte Pastramă recunoaște că lucrurile nu au mers chiar așa cum se aștepta în Dubai. Care e relația cu Florin Pastramă și ce a decis cu afacerile din România: „Îmi doresc!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *