Cu ce se ocupă și cum arată Andreea Grămoșteanu, din serialul Mondenii, după ce s-a retras din televiziune. Viața i s-a schimbat radical FOTO

Abia dacă o mai recunoști

În urmă cu ani buni, actrița Andreea Gramoșteanu făcea senzație în serialul de comedie „Mondenii”, difuzat la Prima TV. Filmările s-au încheiat cu mult timp în urmă, iar celebra actriță a preferat să se retragă din televiziune. Acum, puțini o mai recunosc!

Cu ce se ocupă și cum arată Andreea Grămoșteanu, din serialul Mondenii

În urmă cu mai bine de 10 ani, serialul de parodie „Mondenii” făcea furori pe micile ecrane. Primii actori care au făcut parte din producția românească au fost Mirela Zeța, Andreea Gramoșteanu, Mihai Bendeac si Dragoș Stoica. Anii au trecut, iar unii dintre actori au trecut prin transformări majore!

Este și cazul Andreei Gramoșteanu. Actrița s-a retras din televiziune, dar și-a continuat cariera pe scena teatrelor din Capitală, fiind premiată pentru talentul său actoricesc. Anul acesta, ea a primit premiul pentru cea mai bună actriță la Gopo.

„Aș fi o ipocrită să nu spun că a însemnat o bucurie imensă pentru că e o recunoaștere a breslei și cred că fiecare dintre noi avem nevoie de asta, indiferent dacă o primim la 20, 30 sau 40 de ani. Când breasla te recunoaște, este o bucurie uriașă. Probabil că m-a făcut mai vizibilă în zona cinematografiei, pentru că eu am avut o perioadă când făceam televiziune și eram destul de des etichetată ca fiind un artist care nu poate să facă film pentru că face televiziune. Exista această prejudecată și asta s-a schimbat după acordarea premiului. Pentru mine a încheiat un capitol al unor îndoieli. A început acum altul, dar pe acela l-a încheiat”, preciza Andreea Gramoșteanu într-un interviu pentru Libertatea.

Joacă alături de soțul ei pe scena Teatrului Mic

Andreea Grămoșteanu urmează să împlinească peste câteva zile 45 de ani! Dacă în serialul Mondenii avea părul scurt și negru, acum, actrița este complet blondă. Pe rețelele de socializare, Andreea Grămoșteanu publică des imagini cu ea, spre încântarea fanilor, dar și cu soțul său, actorul Marin Grigore. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 1o ani și au împreună un fiu.

În prezent, Andreea Grămoșteanu joacă pe scena Teatrului Mic, alături de partenerul ei de viață, în spectacolul Medeea, în versiunea modernă a lui Ben Power.

„Dragă Marin, când mi-ai mărturisit că avem același vis, am ridicat din sprânceană. Mi-am dat ochii peste cap în marea mea neștiință, confundând profund nemișcarea cu imaginea unui reper. Abia după ce mi-ai dezlipit ochii, unul câte unul, am mirosit cu genele, apoi cu irișii, gustul aerului liber.

Îți mulțumesc pentru răbdarea și tenacitatea cu care îmi rupi înlănțuirile, pentru această aventură cu care am fost binecuvântați, pentru enduranță, pentru înțelegerea ta și neînțelegerea mea, pentru super eroul și artistul autentic pe care îl admir dinlăuntru, pentru acest vis pe care îl avem împreuna, de a deveni întru…”, era declarația de dragoste a Andreei, pentru soțul ei.

Citește și: Radu Vâlcan revine pe marile ecrane după o absență de 7 ani: ”Adela este o forță. M-a ajutat foarte mult faptul că am filmat împreună” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *