Cu ce se ocupă și cum arată sora Corinei Caragea. Cele două au ales drumuri complet diferite

Sora Corinei Caragea a ales un domeniu diferit față de sora ei

Corina Caragea este de departe una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, dar puțini știu că are o soră mai mică, ce lucrează într-un domeniu total diferit față de aceasta. Alexandra Caragea are 33 de ani și poți afla cu ce se ocupă, dar și cum arată, în rândurile de mai jos!

Corina Caragea și sora ei seamănă foarte mult

Corina Caragea și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu 18 ani. De foarte mulți ani se află la pupitrul știrilor sportive de la Pro TV, devenind repede foarte apreciată pentru reușitele profesionale. Pe lângă asta, bruneta este și foarte frumoasă și carismatică. Puțină lume știe că împarte aceste calități cu sora sa mai mică, Alexandra Caragea, care are 33 de ani. Cele două s-au afișat des pe rețelele de socializare, iar asemămarea dintre ele este izbitoare.

Totuși, au ales domenii de activitate total opuse. Alexandra Caragea nu a fost deloc atrasă de lumea televiziunii, însă are o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online. Totuși, nu cu asta se ocupă sora Corinei. Alexandra și-a ales cariera în domeniul juridic, lucrând într-un astfel de departament.

Cum se înțelegeau surorile Caragea în copilărie

Un lucru în comun pe care îl au cele două frumoase surori este pasiunea pentru călătorii, după cum se poate observa și pe paginile de socializare ale acestora. Pe lângă asta, cele două locuiesc și foarte aproape una de alta, și chiar dacă au personalități foarte diferite, se ajută când au nevoie și au o relație foarte apropiată.

„Sora mea este mai mică, diferența fiind de opt ani, așa că ea nu mi-a fost partener de joacă. Ca orice soră mai mare, am avut grijă de Alexandra, însă părinții mei au fost și ei acolo prezenți mereu. Suntem foarte diferite, fiecare cu domeniul ei de activitate, preferințe şi hobby-uri personale. Suntem, totuși, împreună și acolo una pentru cealaltă oricând, ba chiar suntem și vecine de bloc’, a spus prezentatoarea TV, potrivit taifasuri.ro.

Fiind o diferență de 8 ani între Corina și Alexandra, cea din urmă a trebuit să fie mereu sub ochii surorii sale mai mari. Prezentatoarea a povestit cum avea grijă de Alexandra atunci când părinții lor nu erau disponibili.

„Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală, să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții. Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam, și ea la fel, voia, nu voia să mai aibă un părinte… Așa e când ai o soră’, a declarat prezentatoarea de la Pro TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *