Cu ce se ocupă și cum arată sora lui Cătălin Scărlătescu. Este de o frumusețe copleșitoare FOTO

Sora celebrului chef este de o frumusețe rară

Pe Cătălin Scărlătescu îl știe întreaga țară. Carismaticul bucătar se bucură de notorietate, d emulți proieteni, dar și de o familie de vis. Puțini o cunosc pe sora vedetei, Carmen, care este de o frumusețe răpitoare. Cei doi au o relație minunată și se potrivesc chiar și din punct de vedere profesional!

Cum arată și ce face sora lui Cătălin Scărlătescu

Carmen Istrate este sora celebrului chef Cătălin Scărlătescu. Cei doi au o relație foarte frumoasă și se bucură de darurile primite la naștere. În timp ce Cătălin are un talent nemărginit în ceea ce privește gastronomia, Carmen este de o frumusețe naturală rară, lucru ce se poate vedea și din fotografiile din galerie. Blondina are un trup zvelt, ca tras prin inel, semn că are grijă de felul în care arată. În ceea ce privește profesia, blondina nu s-a depărtat chiar atât de mult de fratele său. Acum câțiva ani a făcut senzație pe litoral, unde și-a deschis un local în care clienții ei se delectează mai ales cu clătite, exact desertul pe care Cătălin Scărlătescu îl urăște. Totuși, chef-ul a ajutat-o cu afacerea sa. Ba chiar a susținut-o mereu, indiferent de ocazie.

„Aveam o ofertă, era 50 de lei o clătită cu selfie. Adică îşi făcea omul un selfie cu mine şi nu mâncau clătite. Mi-a zis Scarlatescu, du-te în Franţa să înveţi să faci clătite, m-am suit în avion, nu ştiam nici unde mă duc, m-am uitat pe hartă, mi-am ales un oraş, nu ştiam unde mă duc, nu ştiam pe nimeni. Nu aveam decât un bilet de avion in buzunar şi atât. Eu sunt sora lui Scărlatescu şi cu toate astea e important să fii sora lui Scarlatescu, nu pot să mint, eu oriunde mă duc mi se deschid uşile şi oamenii se poartă altfel cu mine”, a declarat Carmen, potrivit Libertatea, acum ceva vreme.

Ce relație au doi frați

Sora bucătarului este foarte pasionată și de decorațiunile interioare. A reușit să își amenajeze singură apartamentul pe care îl are în București după bunul plac, ba chia putem spune că adoră și shoppingul, având în vedere că și-a cumpărat tot ce avea nevoie pentru casă singură. Pe plan personal, Carmen nu are de ce să se plângă. Deși arată atât de bine, corpul ei superb a dat naștere unui băiețel care este lumina ochilor săi. Carmen a vorbit întotdeauna la superlativ despre relația pe care o are cu fratele ei, cât de mult a contat faptul că a îndrumat-o în cariera ei și despre relația pe care o are cu nepotul său.

„M-a întrebat când mă mărit. Cătălin m-a întrebat. Curând sper. După ce am divorţat, Cătălin şi părinţii mei au fost langă mine. Mi-au zis, ştii ceva, du-te, du-i copilul să-l crească el să vadă cum e. Relaţia dintre Cătălin şi Andrei este una pe mute. Băiatul meu vorbeşte foarte puţin şi Cătălin niciodată nu-i invadează spaţiul şi din cauza asta relaţia lor s-a consolidat mai bine”, mai spunea sora lui Cătălin Scărlătescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *