Cu ce se ocupă Spike, noul iubit al Liviei Bordea, pe lângă muzică. A câștigat sume uriașe anul trecut

Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat de relația lor

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Cei doi au fost surprinși împreună, semn că nu mai vor să ascundă faptul că se iubesc. Dacă pe ei deja îi știe lumea, pe ea prin prisma fostului soț, iar pe el datorită faptului că este cântăreț, există și alte detalii, mai puțin știute. Spre exemplu, Spike se ocupă și cu altceva în afară de muzică.

Din ce câștigă Spike sume uriașe. Cu ce se ocupă artistul, pe lângă muzică

Spike este un artist cunoscut de la noi. Recent acesta s-a cuplat cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Potrivit informațiilor din presă, cei doi ar fi deja de ceva împreună de ceva timp, iar acum au decis să nu își mai țină relația ascunsă. Au fost surprinși exact când se sărutau.

Chiar dacă amândoi sunt cunoscuți în showbizul românesc, există detalii pe care nu le știe toată lumea. Spre exemplu, munca lui Spike nu se rezumă doar la muncă. Acesta este implicat în două domenii de activitate total diferite: imobiliare și producții artistice. Cunoscutul artist deține o participație de 50% într-o firmă cu scopul de a închiria sau subînchiria proprietăți imobiliare. În anul 2022 această firmă a realizat o cifră de afaceri de peste 275.000 de lei, generând un profit net de 166.341 de lei.

În același timp, Spike are acțiuni și la o altă companie specializată în post-producție cinematografică, video și producție de programe de televiziune. Această firmă a înregistrat un profit de 300.752 de lei în anul precedent, având o cifră de afaceri de 429.518 lei, potrivit playtech.ro.

În tot acest timp, nici Livia nu este străină de lumea afacerilor. Are propria sa firmă producții video și cinematografice, unde bruneta a înregistrat un profit net de 96.569 de lei.

Ce a spus Spike despre relația cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea

Chiar dacă au fost surprinși împreună, ba chiar sărutându-se, nici Spike și nici Livia nu au ieșit să vorbească despre relația lor. Întrebat despre ce se petrece între el și fosta soție a prietenului său, Cătălin Bordea, Spike a precizat doar că sunt colegi de firmă și că se mai și sărută, întrebând ironic care este problema.

Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat de relația Liviei cu Spike: „Mi s-a reconfirmat această credință”

Cătălin Bordea nu a fost tocmai încântat să afle că fosta lui soție s-a cuplat cu cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. Comediantul a transmis un mesaj subtil, dar destul de acid.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine.”, a spus Cătălin Bordea în mediul online.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *