Cu cine a plecat în vacanță iubitul Elenei Udrea. Imaginile au ajuns pe internet

Adrian Alexandrov a fost surprins în compania unei prezențe feminine

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de aproape 10 ani. În prezent însă, cei doi sunt nevoiți să-și trăiască iubirea la distanță, asta pentru că fostul ministru al turismului se află în închisoare, acolo unde își ispășește pedeapsa de condamnare de 6 ani în dosarul Gala Bute. De când fosta politiciană a ajuns după gratii, iubitul ei intrat în atenţia publicului, iar unii români sunt curioşi să afle ce se mai întâmplă nou în viaţa acestuia. Ei bine, de curând, bărbatul a plecat într-o vacanţă, dar nu singur. Iată cu cine a fost surprins!

Adrian Alexandrov s-a dat de gol. Cu cine a plecat în vacanță bărbatul

Spre deosebire de Elena Udrea, Adrian Alexandrov a fost întotdeauna o persoană mult mai discretă și, tocmai din acest motiv, despre viaţa sa personală se ştiu foarte puţine lucruri.

Însă, după ce mama fetiței lui a ajuns în închisoare, el nu a ezitat să iasă în presă și să-i ia apărarea acesteia. Astfel, publicul a reuşit să îl cunoască mai bine și mulți români se întreabă ce mai face bărbatul.

Ei bine, afaceristul se bucură de timpul liber după un an extrem de dificil. Acesta a plecat într-o binemeritată vacanţă și a ales ca destinație Delta Dunării.

Mai mult, aceasta a publicat câteva imagini în mediul online de acolo și nu s-a ferit să le arate internauților cine l-a însoțit în locul superb de pe meleagurile țării noastre.

Citește și Vestea uriașă primită de Elena Udrea. Ce se întâmplă cu pedeapsa cu închisoarea. Decizia e definitivă!

Fiica Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov
Fiica Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov, escapadă în Delta Dunării

După cum se poate observa și în imaginea de mai sus, Adrian Alexandrov nu a ales compania vreunei domnișoare, ci pe cea a fiicei sale. El și micuța sa s-au distrat de minune weekend-ul care tocmai a trecut și au vizitat toate atracțiile pe care le oferă locul respectiv.

Eva Maria a fost fotografiată în pădure de la Letea, unde unde se află superbii cai sălbatici ai locului. De asemenea, fetița a fost pozată și la plajă. Micuța s-a distrat foarte bine, iar zâmbetul de pe chipul ei spune totul.

Citește și Durere imensă pentru Elena Udrea în închisoare. Anunțul trist făcut de Adrian Alexandrov!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *