Cu cine s-a întâlnit Irina Columbeanu după ce a venit în România. Surpriză mare, a așteptat-o la aeroport și i-a sărit în brațe

A venit în România imediat ce a aflat că Irina este aici

Scris de: Daoud Andra

19 Jun. 2024

Cu cine s-a întâlnit Irina Columbeanu după ce a venit în România. Surpriză mare, a așteptat-o la aeroport și i-a sărit în brațe

Irina Columbeanu s-a întors în România, pentru a-și vedea tatăl, după ce ultimii 6 ani i-a petrecut în America. Adolescenta a mai avut parte de o întâlnire emoționantă, la scurt timp după ce a aterizat, iar momentul a bucurat-o profund.

Revedere emoționantă pentru Irina Columbeanu

În urmă cu câteva zile, Irina Columbeanu ateriza în România, pentru prima dată în ultimii ani. Adolescenta a fost așteptată la aeroport de tatăl ei, cu un buchet de flori, iar întâlnirea lor a fost una plină de emoții. Cei doi au mers apoi în vizită la Cluj, unde Irina s-a întâlnit cu nașii ei.

Marți seara, fiica lui Irinel și a Monicăi a avut parte de încă o surpriză. Mătușa ei a venit din Dubai, special pentru a o vedea. Ramona Gabor, sora Monicăi, a fost așteptată la aeroport de Irinel și de Irina, iar adolescenta i-a sărit în brațe când a văzut-o.

Vezi și: Irina Columbeanu, ținută de mii de euro. Tânăra a făcut ravagii în Cluj-Napoca, unde a mers să se plimbe împreună cu tatăl ei

Ramona, care este stabilită de ani buni în Emiratele Arabe, nu putea rata ocazia de a-și vedea nepoata. Irina Columbeanu nu va sta mult timp în România, astfel că în aceste zile face un tur de forță. După vizita la Cluj, Irina va merge cu mătușa ei la Bacău, pentru a-și vedea și rudele de acolo. Fiica lui Irinel și a Monicăi urmează să se întoarcă în America săptămâna viitoare.

Irina a revenit în România, după 6 ani

Pentru ce îi este recunoscătoare tatălui ei

Irina Columbeanu a dat și un interviu la întoarcerea în țară. Adolescenta a spus că i-a fost foarte dor de tatăl ei, pe care nu îl mai văzuse de un an, dar și de locurile în care a crescut. În cei 6 ani în care a stat departe de România, Irina a înțeles multe lucruri.

”Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă. Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Vezi și: Cât de frumoasă e Irina Columbeanu la 17 ani! Fiica lui Irinel Columbeanu a furat toate privirile la balul de absolvire VIDEO

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu, pentru emisiunea online ”Fiță cu Adiță”.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *