Cu se ocupa Ramona Olaru, până să ajungă celebră: „La început a fost greu, nu aveam nici doi lei să mănânc”

Prin ce a trecut la începutul carierei sale

Ramona Olaru, cunoscută drept „Asistenta de la Neatza” a vorbit despre începutul carierei sale. Cunoscuta brunetă a mărturisit cât de greu i-a fost la început, până să ajungă cunoscută.

Ramona Olaru, despre viața de dinainte de a fi celebră. Cum se descurca

Ramona Olaru a urmat o facultate în domeniul agriculturii și visul ei nu era să devină persoana publică. Ea se gândea să fie stewardesă, însă din cauza tatuajelor nu a putut merge pe acest drum. Destinul însă a avut alte planuri cu ea, iar în prezent este una dintre cele mai îndrăgite vedetele de televiziune de la noi.

Începutul a fost greu și chiar ea mărturisește că nu se descurca deloc din punct de vedere financiar. A lucrat într-o agenție și era hostess, de unde câștiga aproximativ 150 de lei pe săptămână. Nu și-a permis niciodată să clacheze și a fost sigură pe ea că va reuși. În cadrul podcastului lui Nasrin Ameri, vedeta a dezvăluit prin ce a trecut la începutul carierei.

„Ramona: La început a fost greu, nu aveam nici doi lei să mănânc, nu aveam, pur și simplu, dar au fost niște oameni în jurul meu care m-au ajutat, unul dintre băieți care lucra într-o agenție mă ajuta să mă duc ca hostess de mai câștigam 150 lei pe săptămână.

Nasrin: Nu ai clacat?

Ramona: Nu, nu am fost suficient de matură și nu am avut o educație mai bună, ziceam „lasă, că văd eu”. Tot timpul am fost așa, de acolo am început și cu încrederea în sine și optimismul. Nu mi-am permis să cad. Nu înseamnă că nu mi-a fost greu, nu mi-am permis să cad sau să trebuiască să sun pe cineva să mă ajute, oricum nu aveam pe cine.”

Ce planuri de carieră are acum Ramona Olaru

După ce a trecut printr-o despărțire, deși fanii se ateșptau să o vadă căsătorită cu Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a luat o decizie radicală. Vedeta a dezvăluit pentru ego.ro că își dorește enorm să ajungă actriță de film, indiferent că este vorba de seriale sau filme de lungmetraj.

„De aia am venit și am acceptat invitația celor de la HBO Max România pentru că acesta este următorul pas pe care vreau să-l fac. Vreau să joc într-un film. Țip ca să mă audă toată lumea. Chiar vreau să joc într-un film. Dacă aveți nevoie de cineva…”, a spus asistenta TV.

Cunoscuta asistentă recunoaște că nici nu s-a interesat foarte tare de castinguri, ci doar că și-a manifestat dorința prin intermediul emisiunii matinale unde este prezentă. Rămâne de văzut dacă în curând i se va îndeplini dorința Ramonei Olaru.

Vezi aici – Ramona Olaru renunță la dragoste pentru marele ei vis. Ce își dorește asistenta TV. „În viața reală nu pot să mint, mi se citește pe față” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *