Culoarea care atrage banii în viața ta, în 2023. Trucul pe care trebuie să-l pui în aplicare în casă pentru a avea abundență

Ce lumânări colorate ar trebui să ai acasă în fiecare lună pentru a atrage abundența?
Culoarea care atrage banii în viața ta, în 2023. Trucul pe care trebuie să-l pui în aplicare în casă pentru a avea abundență

Știm că atragerea abundenței nu este o sarcină ușoară, mai ales atunci când ne confruntăm cu cheltuieli constante care ne invită să avem mai multe venituri. Îți arătăm cum ar trebui să folosești culoarea binelui conform Feng Shui în casa ta, astfel încât să nu-ți lipsească banii în acest 2023.

Culoarea care atrage banii în viața ta, în 2023

Conform acestei filosofii chinezești, culoarea care îți îmbunătățește economia este galbenul, așa că recomandarea specialiștilor este să o integrezi în decorațiunile interioare ale casei tale. Nu uita să o folosești cu prudență, deoarece este o alternativă îndrăzneață care nu este pentru toată lumea.

Cum să folosești galbenul acasă pentru a avea decorațiuni elegante?

Mese de sufragerie

Într-una dintre zonele de relaxare se recomandă să integrezi o piesă de mobilier cu această culoare puternică, astfel încât acest spațiu să prindă viață fără a fi agresiv pentru ochi.

Accesorii cu nuanțe de galben

O altă modalitate elegantă de a integra această culoare este prin detalii delicate în accesorii precum perne, opere de artă, scaune, covoare, etc.

Fotolii vesele

Ți-ai imaginat vreodată că livingurile sunt elemente excelente pentru o notă de autenticitate? Ei bine, acesta este un exemplu de cât de bine arată sub acest concept.

Ce lumânări colorate ar trebui să ai acasă în fiecare lună pentru a atrage abundența?

Ianuarie, februarie, martie – Auriu

Este culoarea preferată a bogăției. Recomandarea specialiștilor este să întâmpini anul 2023 cu un decor metalic care să confere eleganță locuinței tale. Le poți integra într-un centru de masă cu flori de culori neutre sau singure, pe o farfurie frumoasă, pentru un aspect sofisticat.

 Aprilie, mai și iunie – alb

Această nuanță de lumină este infailibilă pentru a se combina cu toate stilurile de decor. Este legată de puritate, armonie și o atmosferă liniștită. Secretul este să îi aprinzi flacăra în fiecare început de lună, ca semn că ai încredere că vibrațiile bune se vor răspândi în toate domeniile vieții tale.

Iulie, august, septembrie – violet

Atrage puterea interioară, cea care te va ajuta să te străduiești sau să planifici o strategie de afaceri pentru ca banii să curgă în buzunarele tale. Poți încerca o combinație de nuanțe diferite, cum ar fi liliac, violet, violet sau ametist – un decor foarte feminin!

Octombrie, noiembrie, decembrie – roz

Nu toată abundența este monetară, iar rozul este legat de spiritualitate, deoarece te va ajuta să faci față noilor începuturi. Așadar, dacă trebuie să începi de la zero, acest element luminat te va ajuta în această misiune.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *