Cum a ajuns Alexia Țalavutis celebră: „Eram pregătită”. A făcut primii pași către o carieră artistică încă de la o vârstă fragedă VIDEO EXCLUSIV

"Toată lumea mă întreabă: 'Dar care e secretul? Cum faci?' Nu e niciun secret"
Cum a ajuns Alexia Țalavutis celebră: „Eram pregătită”. A făcut primii pași către o carieră artistică încă de la o vârstă fragedă VIDEO EXCLUSIV

Pe Alexia Țalavutis o cunoaște toată lumea, dar puțini știu cum a fost drumul ei spre lumea celebrității. Este o îndrăgită cântăreață, actriță și dansatoare de la noi. Dar cum a ajuns ea celebră? Invitată în cadrul emisiunii Ego Life, tânăra a povestit cum a fost începutul ei în lumea showbizului.

Alexia Țalavutis a devenit cunoscută publicului larg în Lala Band. “A pus ea un pariu cu viața”

Alexia Țalavutis are 32 de ani și a devenit cunoscută publicului când a jucat în filmul Pariu cu viața, acolo unde făcea parte din trupa Lala Band. Trupa a avut mare succes în România, iar toți care făceau parte din ea erau foarte apreciați de public.

“Pe Alexia o știți de la Lala Band. A pus ea un pariu cu viața (n.r. filmul în care a jucat) că o să devină o super vedetă”, a spus Dana Săvuică la Ego Life.

Ce spune Alexia Țalavutis despre perioada în care a devenit cunoscută: “Există ani în spate de muncă și pregătire”

Alexia Țalavutis mărturisește că, deși a devenit cunoscută în întreaga țară cu Lala Band, în trecut a muncit mult și s-a pregătit pentru această etapă din viața ei. Cât despre șanse, artista este de părere că de-a lungul vieții oamenii primesc mult mai multe, nu doar una, pentru a reuși în direcția propusă.

„Există ani în spate de muncă și pregătire, dar da, când a fost să fie a fost. Eram pregătită, asta e important. Toată lumea mă întreabă, dar care e secretul? Cum faci? Nu e niciun secret. E vorba că, dacă îți place ceva te pregătești, muncești și în momentul ăla în care ești acolo și ești pregătit trebuie să vină șansa. Și, bineînțeles, trebuie să știi și tu când să apuci de șansă. E foarte important. Eu simt asta, șansele nu sunt unice. Vin de mai multe ori”, a mărturisit Alexia Țalavutis.

Alexia Țalavutis nu numai că este o artistă de succes, ci are parte și de iubire și susținere din partea soțului său. Artista este căsătorită cu un regizor român. Când avea numai șase ani a fost co-prezentatoare în cadrul unei emisiuni TV pentru copii. Ulterior, a urmat cursurile Liceului de muzică George Enescu din București, apoi teatru și jurnalism. A apărut apoi în filmul Pariu cu viața, în rolul personajului Monica Bora, și forma un cuplu cu Dima Trofim. După acest serial Alexia Țalavutis s-a focusat pe cariera sa solo.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică și poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *