Cum a ajuns Alina Ceușan gazda emisiunii ”Love Island”. ”Clar zona de online îmi vine mănușă”. Ce surprize aduce noul show de la Pro TV VIDEO EXCLUSIV

Alina Ceușan, despre proiectul ”Love Island”

Luni, în cadrul evenimentului de lansarea grilei de toamnă Pro Tv, a fost anunțată și identitatea vedetei care va prezenta show-ul de dating ”Love Island”. Alina Ceușan va fi gazda emisiunii și abia așteaptă să înceapă filmările propriu zise. Creatoarea de conținut a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a spus imediat ”DA” provocării, însă a fost nevoită să treacă prin mai multe castinguri până să ajungă în postura de prezentatoare TV.

”A venit odată cu mai multe proiecte”

Dacă la prima vedere Alina Ceușan părea cea mai indicată pentru postura de gazdă a acestui show, ținând cont că se va difuza atât pe micul ecran, dar va fi și o permanență interacțiune cu publicul și în zona de online, se pare că tânăra a trebuit să-i convingă pe producătorii emisiunii că ea este cea mai bună alegere.

”A venit odată cu mai multe proiecte, dar am spus ”DA” din prima. Am avut mai multe castinguri de trecut ca să ajung aici în forma finală, în fața voastră. Cumva faptul că ”Love Island” este o nouă provocare pentru mine, nu a venit ca o surpriză pentru că de fiecare dată stau și mă gândesc oare ce se poate face mai mult, oare ce se poate face mai bine, oare cum pot să cresc, să am un impact adevărat în tot ceea ce fac.

Proiectul ăsta a venit la momentul potrivit pentru că am refuzat de-a lungul timpului mai multe proiecte tv care nu mi se părea că mi se mai potrivesc. Ăla a fost momentul în care am avut grijă de Rock, am stat acasă.

Acum el face 3 ani. Așa că am avut parte de acea legătură mamă-fiu. Și acum m-am simțit pregătită, mai ales în acest nou rol, să vin la ”Love Island” în calitate de gazdă pentru primul sezon”, ne-a mărturisit Alina Ceușan, completând că toți acești ani în care a activat în zona de online și-au pus amprenta.

”În primul rând faptul că am o experiență de 11 ani în tot ceea ce înseamnă zona de online cred că a cântărit destul de greu în decizia producției, să zicem așa.

Este primul show care va avea și această aplicație. Spectatorii nu sunt doar spectatori, vor fi alături de noi în tot ceea ce înseamnă toate deciziile, toate trăirile concurenților și vor putea interveni în mod interactiv în tot ceea ce se întâmplă. Dar mai multe la momentul respectiv”.

Mai mult decât atât, chiar și în decizia ei de a venit la cârma emisiunii a stat experiența dobândită în mediul online. ”Clar zona de online îmi vine mănușă.

E ceva cu care sunt foarte obișnuită și cred că se împletește foarte bine cu tot ceea ce înseamnă ”Love Island” ca și reality show. Vă dați seama că show-ul ăsta a făcut senzație în peste 25 de țări și într-un final ajunge în România. Este „Love Island” originalul”, ne-a mai mărturisit Alina Ceușan.

Citește și Avatarele vedetelor. Imaginile cu care Oana Roman, Alina Eremia, Alina Ceușan și alte vedete din România și-au surprins fanii FOTO!

”Mai am și eu o vacanță, o plecare pe barcă”

Scopul show-ului este să formeze cupluri între persoanele singure, care vor trăi împreună într-o vilă de lux, sub supravegherea camerelor de filmat.

Cei care au urmărit edițiile difuzate în cele 25 de țări unde ”Love Island” a făcut senzație, știu că atmosfera din casa concurenților este una de invidiat.

Totuși, Alina Ceușan nu se va bucura de același tratament și, conștientă de acest lucru, și-a programat câteva vacanțe înainte de a pleca în Tenerife pentru a începe filmările.

”Știu că lucrurile se întâmplă din scurt, dar mai am și eu o vacanță, o plecare pe barcă, o ceva, se mai întâmplă până la filmări. Încă nu am început.

O să începem la final de septembrie, început de octombrie, dar trebuie să ne urmăriți pe Instagram ca să aflați toate detaliile acolo”, a mai completat Alina Ceușan pentru EGO.ro, mărturisind că de tot luxul de acolo se vor bucura doar concurenții care vin să-și cunoască ”sufletul pereche” și să plece acasă cu un premiu substanțial.

”Dacă vă plătiți biletele de avion, vă invităm și pe voi. Vă așteptăm pe insulă. Nu plătim noi, că nu avem buget. Luxul și opulența face parte din confortul pe care vrem să-l oferim concurenților.

Avem 5 bărbați și 5 femei care sunt gata să-și deschidă inimilă și să zică ”DA” acestei provocări și trebuie să-i primești cumva pe insulă, trebuie să se simtă bine până la urmă dacă sunt în căutarea dragostei”.

Video: Mihai Robu

Citește și „Câștigi mai mult de 20.000 de euro pe lună?”. Alina Ceușan a răspuns clar, mulți au fost surprinși să afle asta!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *