Cum a ajuns Gabriela Marin, noua prezentatoare de la Cronica Cârcotașilor, în echipa emisiunii de la Prima TV. ”Povestea începe de fapt acum 14 ani” VIDEO EXCLUSIV

Gabriela Marin a absolvit Facultatea de Teatru

Sezonul cu numărul 48 de la ”Cronica Cârcotașilor” a venit cu schimbări majore în rândul echipei. Alături de Șerban Huidu și Dezbrăcatu s-a alăturat actrița Gabriela Marin, în postura de prezentatoare. Gabriela Marin a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu a renunțat la celebrele scenete pe care le avea în cadrul emisiunii și care i-au adus celebritatea, ci că va continua să le facă cu același entuziasm.

Noua prezentatoare de la Cronica Cârcotașilor, primele declarații

Mutarea Gabrielei Marin în postura de prezentatoare, alături de Șerban Huidu și Dezbrăcatu a fost una firească, după 13 ani de lucrat în echipa ”Cronica Cârcotașilor”.

”În niciun caz nu renunțăm. Cred că nu o să renunț niciodată la personajele care, să zicem așa, m-au consacrat. Îmi sunt foarte dragi, iar pentru scenete avem o zi specială de filmare. Nu lipsesc. Nu am nicio absență, deci rămân”, ne-a declarat actrița despre rubricile care i-au adus celebritatea, completând că s-a întâlnit cu o parte dintre personajele pe care le parodiază, iar întâlnirea a fost una amiabilă.

”Cu doamna Șoșoacă încă nu m-am întâlnit. Nu prea am avut drumuri prin Parlament. Dar cine știe”, ne-a mai spus aceasta.

Cu toate că mutarea la cârma emisiunii este una care implică o responsabilitate mult mai mare, Gabriela Marin mărturisește că nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a primit propunerea căci știa că se poate baza oricând pe colegii ei.

Să fiu sinceră a fost o bucurie, este în continuare o bucurie și o onoare să prezint ”Cronica Cârcotașilor”, cea mai longevivă emisiune de televiziune. Am acceptat cu ușurință pentru că mă bazez pe colegii-prezentatori, în sensul în care știu că nu se poate întâmpla nimic rău, chiar dacă am fi în direct. Am tot timpul o plasă de siguranță. Ei sunt cei mai inventivi, cei mai spontani colegi pe care aș fi putut să-i am. Deci a fost o bucurie”, a mai completat ea.

Cum a ajuns să modereze emisiunea de la Prima TV

Gabriela Marin a ajuns la ”Cronica Cârcotașilor” printr-un casting, la fel ca majoritatea colegilor ei, însă povestea tinerei este un pic mai diferită. Nu Șerban Huidu sau Mihai Găinușă au fost cei care au descoperit-o, ci cunoscutul cameraman Puștiu!

”Povestea de fapt începe acum 14 ani. Am filmat pentru un serial de la Prima Tv, un rol episodic, iar Puștiu, care era cameraman pe atunci, filma la serialul respectiv. M-a văzut și i-a plăcut, mi-a zis că sunt talentată. Mi-a luat numărul de telefon și a zis că o să urmeze un casting pentru ”Cronica Cârcotașilor”, pentru că voiai să schimbe actorii, în perioada aceea. Bineînțeles că am fost foarte bucuroasă. Am primit telefonul după un an, adică într-un moment când nici nu mă mai așteptam”, a povestit actrița pentru EGO.ro, completând că fostul cameraman doar i-a făcut introducerea și că decizia definitivă i-a aparținut lui Mihai Găinușă.

”Nu reținusem numărul de telefon. Puștiu îmi tot zicea cine e, dar eu nici nu mai știam care „puștiu”. Trecuse un an și abia îmi mai aduceam aminte. Dar m-am dus la casting. Era acolo Mișu Găinușă, știu că el era președintele comisiei. Atunci am luat casting-ul împreună cu încă doi colegi”.

Citește și De ce Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu își mai vorbesc, de fapt. De 9 ani nu mai lucrează împreună: “Frustrări sunt multe”

Gabriela Marin: ”Șerban Huidu mi-a dat un sfat important”

Nicio clipă nu s-a gândit că va lua castingul și nici nu și-a imaginat că va ajunge să lucreze alături de ei 13 ani.

”De abia ieșisem din facultate și nu prea aveam experiență așa multă. Au fost emoții. Țin minte că prima scenetă am filmat-o chiar cu Dezbrăcatu, într-o parcare. Eram doi copii care mușcau dintr-un sandviș. Îi aduc aminte și acum. Dar cele mai mari emoții le-am avut în live, pentru că atunci când am intrat a fost primul nostru sezon live. Primul și singurul. Țin minte că atunci eram atât de conștientă de ce se întâmplă cu mine, încât erau niște emoții foarte mari. Dar zic că erau constructive”, ne-a mai povestit actrița, completând că îi datorează extrem de mult, din punct de vedere profesional, lui Șerban Huidu care a știut ce sfaturi să-i dea astfel încât să-i crească încrederea.

”Mi-a dat un sfat important Șerban Huidu la un moment dat. Mi-a zis că dacă mă încurc important este cum trec peste, nu este important dacă mă încurc. Am ținut cont”.

Chiar și după atâția ani de televiziune, după un sezon în direct, tânăra are impresia că nu este suficient de bună și că mereu este loc de mai bine.

”În general nu îmi place să mă uit la mine. Acum m-am mai obișnuit cu mine și ce-i drept m-am uitat la emisiune de când am început să prezint. Mai mult din curiozitate. Dar în general nu prea mă uit pentru că îmi observ toate defectele și tot ce n-am făcut bine. Acum, în postura de prezentator, câteodată îmi place de mine, câteodată nu. Dar în ultimele ediții chiar mi-a plăcut”, a mai povestit Gabriela Marin pentru EGO.ro.

Citește și Șerban Huidu nu a renunțat niciodată la vacanțe, nici atunci când era la radio sau pe micul ecran: „Nu am fost niciodată adeptul acestei zicale cum că „muncă, muncă, niciodată piua” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *