Cum a ajuns să arate Milla Jovovich la 48 de ani. Imagini uimitoare cu partenera lui Bruce Willis din “Al cincilea element”

Iată cum a fost fotografiată Milla Jovovich!

Milla Jovovich, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la Hollywood, s-a schimbat radical. Aproape că nici fanii înfocați nu o mai recunosc acum, la vârsta de 48 de ani. Vedeta a făcut senzație în filmul “Al cincilea element”, unde a jucat alături de Bruce Willis, iar frumuseţea ei era fără de seamăn. Cum arată, în prezent, fostul model? Vezi câteva imagini uimitoare cu Milla Jovovich!

Milla Jovovich, un simbol al frumuseții feminine

Milla Jovovich a văzut pentru prima oară lumina zilei la data de 17 decembrie 1975. Actrița s-a născut în Kiev, Ucraina, dar, mai târziu, s-a mutat împreună cu familia ei la Londra, după care la Sacramento, California.

Însă, după ani de zile, aceștia au hotărât să se stabilească la Los Angeles. Încă de la o vârstă fragedă, Milla Jovovich a intrat în lumea modelingului, iar la vârsta de 13 ani a apărut în serialul TV, ”The Night Train to Kathmandu”.

Are trei copii

Acum, vedeta este cunoscută datorită rolului pe care l-a avut în “Al cincilea element”, acolo unde a jucat alături de Bruce Willis.

Pe plan personal, actrița a avut mai multe relații de-a lungul timpului, dar marea sa iubire a fost și încă este regizorul și scriitorul Paul Anderson.

Cei doi și-au unit destinele în anul 2009, iar împreună au trei copii minunați, pe Dashiel de 8 ani, pe Ever de 16 ani și pe Osian Lark Eliilot care are doar patru anișori.

Citește și O mai știi pe Lila din Vacanța Mare? Cum arată și cu ce se ocupă la 55 de ani, imagini rare cu actrița!

Apariție alături de două dintre fiicele ei

Recent, actrița în vârstă de 48 ani, a fost surprinsă alături de două dintre fiicele ei, Ever și Osian Lark Eliilot. Cele trei, îmbrăcate în ținute casual, au fost fotografiate de paparazii în timp ce mergeau să cineze la un restaurant din Los Angeles.

Cu toate că și-a păstrat silueta de model, partenera lui Bruce Willis din “Al cincilea element” a ales un look care nu o avantajază deloc.

Actrița a fost surprinsă fără pic de machiaj și cu părul nearanjat. Astfel, Milla Jovovich a apărut într-o ipostaza 100% naturală care i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Vezi imaginile cu vedeta în galeria foto a acestui articol!

Citește și Rochia superbă cu care Demi Moore a făcut furori la un eveniment în New York. I-a pus în evidență silueta. Actrița arată bestial, la 61 de ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *