Cum a ajuns să arate Mirabela Dauer, la 76 de ani. Mulți fani nu au recunoscut-o: “Nici nu seamănă cu Mirabela”

Vezi cum a ajuns să arate cântăreața de 76 de ani!

Mirabela Dauer nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Ajunsă la vârsta de 76 de ani, însă, cântăreața nu mai arată deloc aşa cum o ştiau fanii. Recent, a postat o fotografie în mediul online, iar internauții nu au recunoscut-o. Iată cum arată acum celebra solistă!

Mirabela Dauer a ajuns de nerecunoscut. Fanilor nu le-a venit să creadă că este ea

Mai are Mirabela Dauer nevoie de vreo prezentare? Cu siguranță cei care au peste 35 de ani au auzit de ea, au mers la concertele ei sau au văzut-o la televizor. Artista se poate lăuda cu o carieră impresionantă în muzică la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

De-a lungul timpului, cântăreața a lansat 40 de albume și a înregistrat mai mult de 600 de piese, dintre care 20 doar în anul 2017. Printre ele se numără și celebrele melodii: ”Te aștept să vii”, ”Dormeau pe-o frunză două stele” sau ”Ce dor mi-a fost de ochii tăi”.

”Nu pare să fie Mirabela în poză”

Astfel, Mirabela Dauer are un public numeros care o iubește și care o apreciază. Însă, mulți dintre fanii ei au avut un șoc atunci când i-au văzut cea mai recentă fotografie de pe rețelele sociale.

Artista, ajunsă la 76 de ani, a slăbit enorm și pare cu totul și cu totul altă persoană. ”Nu pare să fie Mirabela în poză!”, a scris un internaut în dreptul fotografiei postate de cântăreață.

”Sănătate multă și multe bucurii ( poza nu prea seamănă cu Mirabela )”, a notat un alt utilizator online. ”Oricine ai fi, să ai o primăvară frumoasă! Mirabela însă nu apare în această poză…. toată tinerețea mea a fost marcată de ea, de cântecele ei, era un idol pentru mine.

Să fie sănătoasă și să ne încânte mult timp auzul cu vocea ei de privighetoare!”, a transmis un fan. ”Nu știu ce și a făcut, dar e urâtă rău. Nici nu seamănă cu Mirabela! Ferească D-zeu!”, a mai precizat un internaut.

Citește și Mirabela Dauer, pusă la zid de fani pentru ținuta purtată la 76 de ani: “În ce hal te-ai îmbrăcat”. Reacția artistei!

Mirabela Dauer a trecut la o altă religie

Recent, artista a făcut o schimbare importantă în viața sa. Mai exact, cântăreața și-a schimbat religia. Ea a trecut de la iudaism la creștinism. De ce a făcut acest lucru? Iată mărturisirile solistei.

”Eu sunt evreică, după părinții mei. Eu sunt la o vârstă, dar vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat. Aici, în România, eu nu mai am pe nimeni.

Tu vezi aşa că prietenii mei m-ar pune într-un coșciug și m-ar duce în Israel să mă îngroape? Eu acolo am sora, am nepoţi, am familie. N-are cine să mă ducă acolo. Cine mă îngroapă pe mine aici? Toți prietenii mei sunt ortodocși.

Nu doar de asta m-am ortodoxit. Eu mă duc în biserică de când mă ştiu eu. Voiam să fac semnul crucii. De mică am fost înţeleaptă şi nu am făcut lucruri rele şi nu îmi făceam cruce, dar acum pot.

Îmi doream să îmi fac semnul crucii. Familia mea care este în Israel este foarte înţeleaptă. Nici sora mea, nici nepoata mea, nimeni nu s-a supărat. M-am unit cu acelaşi Dumnezeu. M-am ortodoxit”, a declarat Mirabela Dauer, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Citește și Mirabela Dauer, deschisă spre noile tehnologii. De ce a hotarât să își facă cont de TikTok: „Nu mi-a clonat nimeni contul, eu sunt” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *