Cum a apărut Carmen de la Sălciua în fața fanilor, după ce a anunțat că azi se căsătorește. Primele poze și declarații

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au ajuns în fața altarului
Cum a apărut Carmen de la Sălciua în fața fanilor, după ce a anunțat că azi se căsătorește. Primele poze și declarații

Carmen de la Sălciua se căsătorește astăzi! Cunoscuta artistă îmbracă din nou rochia de mireasă. De astăzi povestea de dragoste dintre ea și Marian Corcheș trece la un alt nivel. Ce declarații a făcut Carmen de la Sălciua despre această zi importantă.

Carmen de la Sălciua: “Astăzi mă mărit”

Carmen de la Sălciua s-a filmat marți în timp ce se afla în mașină. Artista este machiată, aranjată și are voalul pe cap. Cu zâmbetul pe buze, artista și-a anunțat fanii de pe Instagram că astăzi se căsătorește. În perioada recentă, Carmen de la Sălciua le-a spus fanilor despre faptul că se vor întâmpla lucruri frumoase în viața ei, însă nimeni nu se aștepta să se căsătorească în secret.

”De câteva zile vă spuneam că o să vină câteva lucruri frumoase în viața mea, ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a declarat Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua, nuntă. Artista s-a căsătorit azi
Carmen de la Sălciua s-a căsătorit azi

Carmen de la Sălciua, primele declarații despre nuntă. De ce a ținut totul secret

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș fac astăzi doar cununia religioasă, iar artista susține că a vrut să fie un moment doar al lor. Împreună cu nașii au mers la biserică, acolo unde și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

”Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu, și nașii. Vom face cununia religioasă acum”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru spynews.ro.

Ce spunea în trecut Carmen de la Sălciua despre nuntă

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș formează un cuplu de aproximativ un an și la începutul lunii septembrie spuneau că nu reușesc să se organizeze pentru a face nunta anul acesta. Artista este foarte solicitată la o mulțime de evenimente și nu avea timp pentru un eveniment și în viața ei.

‘’Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor’’, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars la începutul lunii septembrie. Iată că au reușit totuși să se organizeze și să meargă la biserică pentru cununia religioasă. Rămâne de văzut când va avea loc petrecerea.

Carmen de la Sălciua a mai fost căsătorită cu Culiță Sterp. Cei doi s-au căsătorit în 2017, dar au divorțat un an mai târziu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *