Cum a arătat rochia de mireasă a soției fotbalistului Denis Drăguș. Vanessa a fost superbă în ziua nunții FOTO

Vezi câteva imagini superbe de la nunta celor doi!

Fericirea și emoțiile au fost la cote maxime în ziua nunții lui Denis Drăguș, fotbalistul echipei naționale a României, și a frumoasei sale soții, Vanessa. Evenimentul a fost unul de poveste, iar toate privirile au fost ațintite asupra miresei, care a reușit să surprindă pe toată lumea cu eleganța și rafinamentul său. Rochia de mireasă a șatenei a fost cu adevărat spectaculoasă, un simbol al frumuseții și grației, capturând esența unei zile memorabile.

Denis Drăguș s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

Miercuri, pe data de 10 iulie, a fost bucurie mare în familia lui Denis Drăguș. Atacantul echipei naționale a României și-a unit destinul cu aleasa inimii sale, Vanessa, femeie care i-a dăruit și două fetițe minunate, pe Gloria și Derya.

Petrecerea de nuntă a fost organizată la Ciolpani, județul Ilfov, iar cadrul a fost unul de poveste. La eveniment au luat parte mai mult de 200 de persoane, iar acestea au fost de-a dreptul fermecate de rochia de mireasă pe care a purtat-o Vanessa.

Detalii despre ținuta miresei

Vanessa a optat pentru o rochie de mireasă clasică, dar cu un twist modern care i-a pus în valoare silueta delicată și trăsăturile feminine. Ținuta a fost de culoare albă, cu umerii goi, mulată pe corp și detalii din flori.

De asemenea, a avut o trenă lungă, care a adăugat un plus de dramatism și eleganță întregii rochii, făcând fiecare pas al miresei să pară desprins dintr-un basm.

Părul Vanessei  a fost prins într-un coc simplu și lejer, iar la capitolul accesorii, soția lui Denis Drăguș a optat pentru câteva bijuterii prețioase. Invitații au fost impresionați de alegerea rochiei de mireasă și nu au ezitat să-și exprime admirația.

Vanessa a fost constant complimentată pentru stilul său impecabil și pentru felul în care a reușit să îmbine eleganța clasică cu modernitatea, creând un look de neuitat.

Citește și Imagini superbe cu fotbaliștii naționalei și familiile lor. Cum arată soțiile și copiii tricolorilor FOTO!

”E un sentiment unic”

În ziua cea mare, fotbalistul a fost extrem de emoționat, așa cum de altfel este și normal. Denis Drăguș a spus că această vară este cea mai frumoasă din viața lui. După cum se știe deja, el și colegii săi de la echipa națională au făcut o figură frumoasă la EURO 2024, iar acum și-a unit destinul cu mama copiilor săi.

”E un moment special pe care nu îl trăiești în fiecare zi și am avut emoții. Mă bucur că s-a întâmplat și am făcut și acest pas. Alături de ce s-a întâmplat vara aceasta, cred că e cea mai frumoasă vară.

Emoționant (nr. când a văzut-o pe iubita lui în rochia de mireasă). E un sentiment unic, greu de descris și mă bucur că am trecut cu bine peste emoții”, a spus Denis Drăguș.

Citește și Fiica Adinei și a lui Cristi Tănase a fost botezată. Fostul fotbalist a lipsit, imagini emoționante de la eveniment!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *