Cum a făcut Basti Țopescu primii săi bani. Fiul regretatului Cristian Țopescu lucrează de la 15 ani: “Îmi plăcea mult” VIDEO EXCLUSIV

Cum i-a cheltuit

Sebastian Țopescu este cunoscut pentru stilul său vestimentar inedit, dar și pentru faptul că s-a implicat în televiziune. Totuși, fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a reușit să câștige primii bani la 15 ani, lucrând într-o companie.

Basti Țopescu, despre cum a făcut primii bani

Fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a dezvăluit că, la 15 ani, și-a dorit să lucreze într-o companie, astfel că a reușit să câștige primii bani. Totuși, aflându-se la o vârstă fragedă pe atunci, el a punctat că resursele financiare s-au dus pe plăcerile mici ale vieții, printre care hainele:

“Primii bani i-am făcut lucrând într-o companie! Am vrut să văd cum este să lucrezi acolo. Am stat acolo un an, i-am cheltuit pe prostii. La 15 ani nu stăteam să fac investiții. Luam banii și mergeam în vacanțe cu ei, îmi cumpăram haine, îmi comandam mâncare. Nu era nimic extraordinar de serios! Țin minte că îmi plăcea mult să îmi iau haine.

Mie nu îmi plac mall-urile. Îmi place conceptul de mall, dar nu îmi place neapărat să mă duc în el. Îmi place să caut lucruri, să găsesc SH-uri de care nu știe nimeni sau magazine vintage. În special îmi plac designerii tineri. Îmi place să iau haine de la designerii care fac primii pași și au nevoie de susținere financiară, dar și de expunere.

Sunt agitat de felul meu și am vrut să fac totul de mic, să le încerc pe toate! Și formatul emisiunii a venit natural când l-am scris, m-am gândit: “Ce ar putea să fie mai frumos decât să am o altă meserie săptămânal și să trăiesc alt vis, iar prin distracția mea să îndeplinesc și visurile vedetelor care îmi plac foarte mult?”.”

Citește și Basti, fiul comentatorului Cristian Țopescu, despre secretul taliei sale. Cum o menține subțire „Sunt pentru bărbați” VIDEO EXCLUSIV

Pe ce dă banii în prezent

De asemenea, Basti Țopescu a punctat că nu este cumpătat, însă are grijă să își investească banii în vacanțe care să îl ajute din punct de vedere profesional. Astfel, acesta pleacă doar în locuri în care are de învățat câte ceva:

“Cumpătat nu sunt, dar banii se duc mai smart. Se duc în continuare pe călătorii, dar, cumva, pe călătorii din care să învăț, să văd lucruri, designeri noi pentru reviste. Cumva, toți banii mei se duc înapoi în munca mea! La pensie o să se ducă în mâncare.

Mă gândesc la mâncare și mă gândesc când o să am timp doar de ea! La pensie! Nu încă! (n.r. nu și-a luat casă pentru când o să fie la pensie)”

Citește și Fiul regretatului comentator Cristian Țopescu, despre culisele emisiunii de la TVR1. Basti Țopescu este recunoscut drept cel care a promovat corsetul la bărbați. Reacțiile au fost uluitoare VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *