Cum a făcut Ramona Olaru primii bani. Asistenta TV, decizie neașteptată la 12 ani: “Se întâmpla de 4 ori pe săptămână” VIDEO EXCLUSIV

Și-a ajutat sora de la o vârstă fragedă

Este una dintre cele mai cunoscute vedete, însă Ramona Olaru a muncit încă de la 12 ani, chiar dacă uneori a fost nevoită să se lipsească de somn. În exclusivitate pentru Ego.ro, vecina de la “Neatza cu Răzvan și Dani” ne-a povestit cum a făcut primii bani și cum și-a ajutat sora, chiar dacă se afla la o vârstă fragedă.

Ramona Olaru: “De la 12 ani muncesc!”

Ramona Olaru, prezentă la gala TV Mania 2023, a muncit și pe timpul facultății, reușind să se întrețină în timp ce studia. Vedeta ne-a explicat că dormea, de cele mai multe ori, doar două ore pe noapte, ținând cont că avea trei job-uri:

“Da, eu am muncit întotdeauna, de la 12 ani muncesc! La facultate munceam foarte mult. Eram ziua la niște evenimente pe plajă, seara eram hostess la diferite nunți și evenimente private până la ora 12, iar de la ora 12 eram PR în club până la ora 5 dimineața. Ulterior, mă duceam și dormeam 2 ore, iar la ora 9 mă duceam la facultate. Lucrul acesta se întâmpla de 4 ori pe săptămână. Marțea nu se ieșea la niciun club, ca idee! Dar, în rest, acesta era programul meu. Mă înțelegeam foarte bine cu profesorii, lăsam loc de bună ziua cu toți ca să pot să trec și să fiu bine. Prindeam ce aveam nevoie astfel încât să ies bine la examene. Cam așa a fost treaba cu mine! La un moment dat, când băieții își căutau o fată, m-am dus acolo și asta a fost! (n.r. la Neatza cu Răzvan și Dani)

I-a dat banii surorii sale: “La vremea respectivă cred că era în primul an de liceu sau al doilea. Ai mei nu mai aveau bani”

Ramona Olaru demonstrează la fiecare interviu că este o persoană care sare în ajutorul celor dragi de fiecare dată când poate. Vedeta și-a amintit că avea 12 ani în momentul în care a făcut primii bani ducându-se la cules de porumb. În perioada respectivă, părinții săi nu aveau o situație bună financiară, astfel că vecina de la “Neatza cu Răzvan și Dani” i-a dat banii surorii sale, care era la liceu, ca să o susțină:

“La cules de porumb! Am fost la cules de porumb. Asta era oricum la ordinea zilei, la cules, la sapă de diverse legume și cereale! I-am dat surorii mele, care este mai mare ca mine! La vremea respectivă cred că era în primul an de liceu sau al doilea. Ai mei nu mai aveau bani să o trimită la alt liceu, era în orașul cel mai apropiat, respectiv Slobozia. Nu mai aveau bani în săptămâna aia și a trebuit să mă duc să muncesc ca să îi dau eu bani să se ducă! Am făcut lucrul acesta de destul de multe ori! Acum suntem bine! Dar în continuare fac lucrul acesta dacă este nevoie să ajut pe cineva. Eu nu am prieteni. Nu îmi place să țin oamenii foarte aproape, dar de fiecare când trebuie, pot sau depinde de mine ceva, ajut! Nici măcar nu stau pe gânduri, dau tot ce am!”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *