Cum a fost surprins Mario Fresh, alături de Alexia Eram, în Dubai. Imaginile din sejurul de lux au ajuns în atenția fanilor

Cei doi au petrecut momente de vis în Dubai!

Mario Fresh și Alexia Eram au avut parte de o vacanță de vis. Cei doi îndrăgostiți s-au relaxat, dar s-au și distrat departe de România, mai exact în Dubai, o destinație care este tot mai căutată și populară în rândul românilor. Însă, cântăreața și influencerița nu au uitat de fanii lor şi le-au împărtăşit acestora imagini savuroase din sejurul de lux. Iată cum a fost surprins artistul!

Mario Fresh și Alexia Eram, imagini inedite din vacanța în Dubai

Mario Fresh și partenera lui de viață, Alexia Eram, au petrecut momente de neuitat în Dubai, o destinație tot mai căutată de vedetele de la noi din țară, dar și de oamenii simpli.

Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de vremea însorită, s-au relaxat, s-au distrat și au admirat peisajele pe care le oferă cel mai frumos oraș din Emiratele Arabe Unite.

Experiența pe care a trăit-o cântărețul în vacanță

Așa cum era de așteptat, artistul și fiica Andreei Esca au publicat pe rețelele sociale o mulțime de imagini din vacanța în Dubai. Mario Fresh a fost extrem de încântat de această escapadă, mai ales că a avut parte și de o experiență memorabilă.

Mai exact, tânărul a sărit cu parușuta în tandem cu un instructor, iar momentul a fost imortalizat și împărtășit cu fanii săi din mediul online.

În timpul saltului, însă, artistul a fost cuprins de mari emoții, ținând cont că s-a întrebat de ce oare a făcut asta. Odată ajuns la sol, însă, iubitul Alexiei Eram a răsuflat ușurat și a fost bucuros după ce a văzut cum arată Dubaiul de sus.

Citește și De ce nu renunță Alexia Eram la prima mașină, deși are un bolid de lux: “Nu cred că o să o vând!” VIDEO EXCLUSIV!

Cât ar fi plătit cei doi pentru sejurul de lux din Dubai

Mario Fresh și Alexia Eram au stat în Dubai într-un apartament de lux, frumos amenajat, unde, însă, costurile sunt pe măsură. Conform celor de la WOWbiz.ro, o cameră acolo costă între 703 și 2.000 de euro, iar asta pentru doar trei nopți de cazare.

Prețul diferă în funcție de tipul de apartament și facilitățile incluse. Cântărețul și fiica prezentatoarei de știri de la Pro TV formează un cuplu de mai bine de șapte ani. Cei doi s-au văzut pentru prima oară la aniversarea de 15 ani a influenceriței, unde Mario Fresh a fost invitat să cânte, după cum a mărturisit chiar ea.

Citește și Ipostaza care arată clar ce fel de relație au Mario Fresh și Alexia Eram! Cum au fost văzuți, după ce artistul a șters toate pozele cu ea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *