Cum a fost surprins Smiley, alături de fiica sa, de Sfânta Maria. Imaginea cu micuța Josephine a cucerit pe toată lumea

Cum a apărut Smiley alături de fiica lui

De Sfânta Maria, Smiley a fost surprins într-o ipostază de-a dreptul emoționantă. Îndrăgitul artist a apărut alături de fiica lui, micuța Josephine, iar fanii nu au contenit cu urările de bine. Iată imaginea superbă cu fetița cântărețului!

Smiley s-a fotografiat cu fetița lui. Imaginea a strâns mii de like-uri si sute de comentarii

De mai bine de șapte ani de zile, Smiley trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Gina Pistol, iar anul acesta blondina i-a devenit soție și în acte.

Însă, cei doi trăiesc de multă vreme ca o adevărată familie și se bucură zi de zi de fetița lor, Josephine, născută în luna martie a anului 2021. Micuța le-a schimbat viața în bine celor doi și le-a adus bucurie în suflet, iar de fiecare dată când au ocazia le arată fanilor acest lucru.

Astăzi, pe 15 august, zi în care se celebrează Adormirea Maicii Domnului, a fost un nou prilej pentru solist de a-și exprima fericirea pe care o simte alături de fetița pe care o are împreună cu Gina Pistol.

”Azi e sărbătoare mare…Adormirea Maicii Domnului…Vă doresc să sărbătoriți frumos…Pentru mine e o sărbătoare fiecare zi pe care o petrec cu familia! Unde mai pui că ne cheamă și Maria …Vă pupăm!”, a scris Smiley pe o rețea socială.

Citește și Smiley și Gina Pistol, imagini superbe cu micuța Josephine. Dovada că seamănă perfect cu mama ei, fanii sunt uluiți!

Smiley si fiica sa
Smiley si fiica lui

Urările au curs pe pagina de Facebook a lui Smiley

Chiar dacă pe micuța lui Smiley și a Ginei Pistol o cheamă Josephine Ana Maria, iar ”Maria” este numele de familie al ei, internauții nu au contenit cu urările de bine.

”La mulți ani sănătoși, fericiți și binecuvântați de Dumnezeu, vă doresc tot binele din lume!

La mulți ani, Maria…să crești mare, că frumoasă ești, cu noroc și sănătate căci este mai bună decât toate! Fii binecuvântată de bunul Dumnezeu!

La mulți ani frumoși și sănătoși prințesa, să-ți de-a Dumnezeu sănătate și fericire alături familia ta, să fii iubită frumoasa mea  ⚘

La mulți ani! Cu sănătate și bucurii, cât mai multe clipe petrecute împreună.”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani la postarea de pe Facebook a artistului.

Citește și Cine este femeia de care Smiley și Connect-R au fost îndrăgostiți în același timp. S-a lăsat cu bătaie!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *