Cum a fost surprinsă Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, la încoronarea regelui Charles. Mulți spun că ar fi încercat să o copieze pe Kate Middleton

Gurile rele spun că este obsedată de stilul lui Kate Middleton

Scris de: Daoud Andra

08 May. 2023

Membrii familiei regale au fost în centrul atenției zilele acestea, cu ocazia încoronării regelui Charles. Evenimentul istoric, care a avut loc la Londra, încă ține primele pagini ale ziarelor din întreaga lume. Un detaliu controversat îl reprezintă prezența lui Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, la eveniment. Cum a apărut marchiza la ceremonie și ce detaliu au remarcat imediat cei prezenți.

Cum a apărut presupusa amantă a prințului William la încoronarea regelui

Milioane de oameni au privit, sâmbătă, ceremonia de încoronare a regelui Charles și a reginei Camilla, care a avut loc la Londra. La evenimentul istoric au participat în jur de 2.000 de invitați, printre care capete încoronate, lideri politici și persoane publice de peste tot din lume.

Pe lista de invitați s-au numărat și Rose Hanbury și soțul ei. Prezența femeii despre care se spune că ar avea, de câțiva ani, o relație extraconjugală cu prințul William a fost intens comentată, atât înainte, cât mai ales după eveniment. Marchiza de Cholmondeley a participat la ceremonie, în timp ce fiul ei și al soțului ei a fost unul dintre pajii regelui Charles.

Citește și: Cu ce se ocupă și ce avere are Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William. Ea și Kate Middleton au fost bune prietene

Ținuta pe care a ales-o Rose pentru ziua cea mare a dat naștere multor comentarii, având în vedere cât de asemănătoare a fost cu cea purtată de Kate Middleton cu o zi înainte. Presupusa amantă a prințului a ales o rochie vintage, alb cu negru, și o pălărie cu voaletă. Tot o rochie alb cu negru a purtat și prințesa de Wales, în ajunul zilei încoronării.

Cum a fost surprinsă presupusa amantă a prințului William la încoronarea regelui Charles. Detaliul cu care Rose Hanbury a atras atenția tuturor
Rose Hanbury, în ziua încoronării și Kate Middleton, cu o zi înainte

Au purtat pantofi identici

Dacă rochiile au fost similare doar din punct de vedere cromatic, având croială diferită și fiind create de designeri diferiți, în cazul pantofilor, cele două femei din viața lui William au optat pentru același model. Coincidența face ca ambele să fi ales aceeași pereche de pantofi de la brand-ul Aquazzura, de culoare neagră, decupați pe lateral și cu fundiță la spate.

Citește și: Legătura nebănuită dintre Kate Middleton și Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William. Puțini cunosc acest detaliu din trecutul lor

Cârcotașii s-au grăbit să afirme că Rose Hanbury o copiază pe soția prințului, deoarece Kate a fost cea care i-a purtat prima, cu o zi înainte. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prințesa de Wales dă tonul în modă și se pare că o inspiră chiar și pe presupusa amantă a soțului său.

Potrivit tabloidelor britanice, Rose și William ar avea o relație extraconjugală de ani buni. Mai mult, prințul ar fi înșelat-o pe Kate cu marchiza inclusiv în timp ce prințesa era însărcinată cu cel de-al treilea copil al lor.

Citește și: Prințesa care a furat toate privirile la încoronarea regelui Charles. A eclipsat-o pe Kate Middleton cu apariția sa FOTO

Cuplurile William-Kate și David-Rose au avut o relație apropiată în trecut. Locuința de la țară a lui William și Kate se afla în vecinătatea domeniului pe care locuiesc marchiza și ducele de Cholmondeley, însă în ultima vreme, lucrurile s-au răcit între ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.8 79 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *