Cum a învățat-o Ruxandra Ion pe Cristina Ciobănașu să își gestioneze finanțele: „Mi-am luat prima mașină din banii respectivi!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a primit la 18 ani

Cristina Ciobănașu a ajuns în familia Ruxandrei Ion la o vârstă fragedă, după ce producătoarea a văzut cazul tinerei prezentat la “Dansez pentru tine”. Cele două se bucură de o legătură strânsă, iar actrița ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că mama ei adoptivă a avut grijă să o învețe să prețuiască valoarea banilor.

Cristina Ciobănașu, despre cum și-a cheltuit primii bani

Ruxandra Ion a avut grijă să strângă toți banii pe care i-a câștigat Cristina Ciobănașu din seriale într-un cont de economii înainte ca aceasta să ajungă la vârsta majoratului. Astfel, când a împlinit 18 ani, actrița a putut să își cumpere prima mașină:

“I-am făcut prin intermediul job-urilor pe care le-am avut până la 18 ani, când am avut cardul meu, am fost majoră și am putut să am acces la banii pe care i-am muncit! Ruxandra Ion a făcut o chestie foarte inteligentă, altfel nu aș fi știut să îi gestionez! Mi-a făcut un cont de economii pentru copii, semnat de mama mea biologică pentru că ea era tutorele.

Toți banii pe care i-am încasat din toate telenovelele pe care le-am făcut până la 18 ani, inclusiv din “Pariu cu viața”, care era primul serial pe care îl făceam, s-au dus în contul respectiv. Am avut acces la bani la 18 ani. Mi-am luat prima mașină din banii respectivi! Asta m-a învățat să fiu responsabilă și calculată cu economiile mele!”

Citește și: De ce Cristina Ciobănașu a amânat cât de mult a putut întâlnirea dintre iubitul ei și Ruxandra Ion: “Alex a simțit presiunea” VIDEO EXCLUSIV

Ce activități avea cu Ruxandra Ion în adolescență

De asemenea, Cristina Ciobănașu a punctat că niciodată nu s-a gândit la faptul că primește bani pentru ceea ce face pe când se afla la o vârstă fragedă, căci se bucura mult prea tare de actorie. Astfel, ea a aflat abia pe la 16 sau 17 ani că există un cont de economii făcut pentru ea. Când vine vorba despre cumpărături, vedeta a punctat că respectiva activitate o făcea alături de Ruxandra Ion:

“Bucuria mea era atât de mare că fac ceea ce îmi place, că mă duc la școală, că îmi fac prieteni, încât până la 16 sau 17 ani nici nu am știut că cineva strânge banii respectivi pentru mine! Eram un copil, nu m-am gândit niciodată dacă muncesc pe ceva. Era o activitate în plus pe care o adoram! Nu așteptam nimic altceva în schimb, nu s-a ridicat niciodată problema!

Țin minte că cea mai mare bucurie a mea era să mă duc la chioșcul de lângă școală, să îmi iau baghete! Sunt fan pâine, din păcate, deși nu face bine la siluetă. Bucuria mea cea mai mare era să mă duc să îmi iau o pâinică în fiecare zi, să o mănânc în pauza dintre ore! Nu prea îmi cumpăram lucruri. Am ajuns la Ruxandra după ce nu avusesem până atunci acces la banii mei, nu știam ce sunt!

Atunci, nici nu am ridicat vreodată pretenția să am banii mei! Evident că Ruxandra mi-a asigurat tot ce am avut nevoie ca să am un trai frumos, să nu îmi lipsească nimic! Aveam întotdeauna mâncare în casă! Nu s-a pus niciodată problema de nevoi elementare. Când vine vorba de cumpărat haine, nu m-am dus niciodată singură! Am început să fac asta când am mai crescut și am început să am preferințe.

Pe atunci făceam cumpărăturile cu Ruxandra! Ea alegea ce să îmi cumpere, ne sfătuiam, le probam împreună! Era o bucurie, o activitate foarte frumoasă pe care o făceam ca mamă și fiică! Cam acestea erau bucuriile, dar nu m-am întrebat ce să fac cu banii mei!”

Citește și: Se gândește Cristina Ciobănașu să calce pe urmele Ruxandrei Ion? Ce spune actrița: “Mi-ar plăcea!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *