Cum a mers îmbrăcată Carmen Iohannis, la Casa Albă, la întâlnirea cu Jill Biden. Apariția a atras aprecieri: “De data asta o ținută foarte elegantă și rafinată”

Iată ce ținută a purtat soția lui Klaus Iohannis!

Klaus și Carmen Iohannis au fost într-o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, iar una dintre opriri a fost la Casa Albă. Acolo, cuplul prezidenţial a fost întâmpinat de Joe și soția sa, Jill Biden, iar Prima Doamnă a României a atras toate privirile cu ținuta sa. Toată lumea a complimentat-o. Iată ce rochie a purtat partenera de viață a liderului țării noastre!

Carmen Iohannis, întâlnire de zile mari cu Jill Biden

Carmen Iohannis a fost primită, de curând, la Casa Albă de către Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden. Cele două au discutat preț de câteva minute bune, după care s-au și fotografiat împreună, iar soția lui Klaus Iohannis a postat imaginile pe pagina sa personală de Facebook.

”O bucurie să mă reîntâlnesc cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Dr. Jill Biden, la Casa Albă.”, a scris soţia preşedintelui Klaus Iohannis în dreptul pozelor.

”Elegantă și deșteaptă”

Internauții au apreciat în număr mare imaginile postate de Carmen Iohannis și s-au înghesuit să-i trimită și o mulțime de mesaje laudative acesteia. Foarte multe persoane au complimentat-o pe Prima Doamnă a României datorităță ținutei purtate.

Partenera lui Klaus Iohannis a îmbrăcat un costum din două pisee de culoare roz pudră și un top alb. La capitolul păr, soția președintelui a făcut o schimbare. Ea a ales o coafură lejeră și o culoare mai închisă.

”Avem o primă doamnă super. Elegantă și deșteaptă. Comunicare fără translatori. FELICITĂRI!

Wooow! De data asta are o ținută foarte elegantă și rafinată! Așa, da! În ultima vreme se îmbracă foarte bine. Sigur i se datorează doamnei Eli Laslău. Felicitări! Faptul că nu a intrat în bârfa presei înseamnă că este cu adevărat… o Doamnă!

Două doamne elegante, inteligente și carismatice.

Mult respect și admirație!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Carmen Iohannis.

Citește și Imagini rare cu Carmen Iohannis din tinerețe. Singura poză care a scăpat pe net cu soția președintelui Iohannis în costum de baie!

Jill Biden, cuvinte frumoase la adresa lui Carmen Iohannis

Nu doar internauții au lăudat-o pe Carmen Iohannis, ci și soţia preşedintelui Statelor Unite. Jill Biden i-a mulțumit acesteia pentru modul în care poporul nostru i-a primit pe refugiații din Ucraina, fugiți din țara lor natală după declanșarea invaziei rusești.

”Carmen, a fost minunat să te avem la Casa Albă după ce m-ai primit cu drag în România acum doi ani. Nu voi uita niciodată modul în care tu şi poporul român v-aţi deschis braţele pentru refugiaţii care plecau din Ucraina. A fost, şi încă este, o adevărată sursă de inspiraţie”, a scris soția lui Joe Biden în mediul online.

Citește și Carmen Iohannis a fost dată de gol după vizita în Coreea de Sud. Ce secrete dezvăluie Eli Lăslean!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *