Cum a mers îmbrăcată Carmen Iohannis la încoronarea regelui Charles. Klaus Iohannis și soția sa, prezenți la marele eveniment

Cine a semnat ținuta primei doamne

Scris de: Daoud Andra

06 May. 2023

Cuplul prezidențial participă sâmbătă, 6 mai, la încoronarea regelui Charles. Klaus și Carmen Iohannis se află la Londra încă de ieri, când au participat la recepția organizată la Palatul Buckingham, cu ocazia încoronării. Cum s-a îmbrăcat prima doamnă a României la petrecerea de la Londra și ce ținută a ales pentru marele eveniment de sâmbătă.

Ținuta surprinzătoare purtată de Carmen Iohannis la încoronarea regelui Charles

Update: 14:00. Klaus Iohannis și soția sa participă astăzi la ceremonia de încoronare a regelui Charles. După ce seara trecută au fost prezenți la recepția oferită de rege oaspeților la palatul Buckingham, astăzi, cei doi iau parte la evenimentul de la Westminster Abbey. Pentru ziua încoronării noului monarh, prima doamnă a României a ales o ținută într-o culoare atipică. Aceasta a îmbrăcat o rochie turcoaz, până sub genunchi, peste care a pus un pardesiu în aceeași nuanță. A accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto nude și o poșetă.

Carmen și Klaus Iohannis participă la încoronarea regelui
Carmen și Klaus Iohannis participă la încoronarea regelui

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la recepția de la Buckingham

Președintele țării și prima doamnă se află, alături de Principesa Margareta, custodele Coroanei din România, la cel mai important eveniment al anului de la Londra. Sâmbătă, 6 mai, are loc ceremonia de încoronare a regelui Charles și a reginei Camilla. Pe lista de invitați se numără în jur de 2.000 de persoane, printre care capete încoronate, lideri politici și persoane publice din toată lumea.

Citește și: Ce ținută elegantă a purtat Carmen Iohannis la vizita oficială din Argentina. Imaginile fac furori

Klaus Iohannis și soția sa au ajuns la Londra încă de ieri și au participat la recepția care a avut loc la Palatul Buckingham. Prima doamnă a purtat o ținută elegantă, compusă dintr-o rochie și un taior deschise la culoare. Outfit-ul a fost accesorizat cu o poșetă plic de culoare albă și o pereche de pantofi stiletto roz, pe care prima doamnă i-a purtat și cu alte ocazii.

Ținuta lui Carmen Iohannis este semnată de designerul român Eli Lăslean. Creatoarea de modă s-a ocupat de rochiile purtate de prima doamnă în multe ocazii importante, de-a lungul timpului. Tot ea a creat și rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la vizita Papei Francisc în România, în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Eli Lăslean, despre cea mai grea rochie pe care a făcut-o pentru Carmen Iohannis: “Nu a fost chiar simplu”. Ce spune despre ținutele Primei Doamne: “Sunt foarte accesibile” VIDEO EXCLUSIV

Cum a mers îmbrăcată Carmen Iohannis la petrecerea de la Buckingham
Cum a mers îmbrăcată Carmen Iohannis la petrecerea de la Buckingham

Ce ținută a purtat Majestatea Sa, Principesa Margareta

De la recepția care a avut loc la Buckingham nu au lipsit nici Principesa Margareta și Principele Consort. Pe pagina de Facebook a Casei Regale a României au apărut câteva imagini cu cuplul princiar, alături de regele Charles. Principesa Margareta a purtat o rochie turcoaz, cu croială cloș și mâneci lungi. A accesorizat-o cu o pereche de pantofi și o poșetă de culoare argintie, precum și o broșă și bijuterii fine.

„Vineri, 5 mai, Majestatea Sa și Principele Consort au luat parte la recepția de stat oferită la Palatul Buckingham de către Majestatea Sa Regele Charles. Alături de Familia Regală britanică, la recepție au luat parte Familiile Regale străine, șefi de Stat ai lumii și înalți reprezentanți ai țărilor din Commonwealth.”, este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook, alături de câteva fotografii de la recepție.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.1 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *