Cum a reacționat Mădălina Ghenea, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Grigor Dimitrov. Mesajul surprinzător

Ce a postat actrița pe rețelele de socializare.
Cum a reacționat Mădălina Ghenea, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Grigor Dimitrov. Mesajul surprinzător

În ultimele zile, în presa internațională au apărut informații potirvit cărora Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-ar fi despărțit. Actrița a șters fotografiile cu tenismenul bulgar de pe rețelele de socializare, iar cei doi și-au dat ”unfollow” pe Instagram. Recent, vedeta a oferit prima reacție și a dezvăluit cum se simte în această perioadă.

Reacția Mădălinei Ghenea, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Grigor Dimitrov

Conform informațiilor apărute recent în presa internațională, Mădălina Ghnea și Grigor Dimitrov și-ar fi spus adio după 7 luni de relație. Cei doi ar fi decis se despartă, deși multă lume îi vedea chiar pășind împreună în fața altarului.

Citește și: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, decizie șoc după 7 luni de relație. Nimeni nu se aștepta la asta

Mădălina Ghenea este implicată într-un nou proiect și a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Vedeta se află într-o locație exotică și s-a lăsat fotografiată în timp ce se bucura de natură. Una dintre fotografii este însoțită de un mesaj al actriței. Mădălinea Ghenea le-a transmis fanilor cum se simte în această perioadă.

„Râd la ceea ce citesc atunci când oamenii vor să știe ce fac sau unde sunt. Social media nu reprezintă viața reală, nu uitați. Sunt foarte bine, mai bine ca niciodată. Keep chasing”, a transmis vedeta pe Instagram.

Reactia Madalinei Ghenea, dupa ce s-a spus ca s-ar fi despartit de Grigor Dimitrov
Reactia Madalinei Ghenea, dupa ce s-a spus ca s-ar fi despartit de Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea a avut parte de o vară plină de iubire și pasiune. Actrița și iubitul ei, tenismenul Grigor Dimitrov, au decis să nu se mai ascundă și să își facă publică relația. Cei doi au început să se afieze împreună și să posteze imagini cu ei doi pe rețelele de socializare. Mai mult, Mădăilina Ghenea chiar își însoțea iubitul la turneele de tenis la care acesta participa pentru a-l susține.

Înainte de relația cu Mădălina Ghnea, Grigor Dimitrov a format un cuplu cu frumoasa cântăreață de la Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger. Cei doi s-au despărțit în 2019, după patru ani de relație.

Mădălina Ghnea, în brațele altui bărbat celebru

În ceea ce o privește pe Mădălina Ghenea, actrița a fost recent subiectul unei controverse. Ea a apărut în compania celebrului designer Philipp Plein, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare chiar de acesta. Cei doi au fost în 2016 într-o scurtă relație.

Citește și: Rochia cu care Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de film de la Veneția. A atras toate privirile pe covorul roșu

Fanii l-au criticat pe Plein după apariția alături de focoasa brunetă, având în vedere că partenera lui, Lucia Bartoli, este din nou însărcinată și va naște în curând. Cu toate acestea, misterul fotografiilor a fost elucidat. Mădălina Ghnea și Philipp Plein s-au întâlnit la Milano cu scopul de a realiza o campanie publicitară.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *