Cum a reușit Giulia Nahmany să joace în mai multe proiecte de la Hollywood. „Atunci când se fac filme în România apelează la mine” VIDEO EXCLUSIV

A apărut în mai multe filme de Crăciun

În urmă cu aproape 10 ani, Giulia Nahmany a avut oportunitatea să joace alături de Jane Seymour, celebra Dr. Quinn, în mai multe producții de la Hollywood, lucru care a făcut-o să își dorească să fie actriță cu acte în regulă. După ce a absolvit facultatea, femeia de afaceri, a avut șansa să se numere printre puținii români care au șansa să joace în multe proiecte americane. Giulia Nahmany a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro cum reușește să obțină rolurile în astfel de proiecte și care este atu-ul din mâneca ei.

Giulia Nahmany, despre proiectele în care a apărut: ”Am jucat în mai multe filme de Crăciun”

În preajma sărbătorilor de iarnă, canalul Tv Diva rulează zilnic doar filme americane care au ca tematică Crăciunul. Astfel că, zilele trecute, unul dintre filme, ”Much Ado About Christmas” (nr. Mult zgomot pentru Crăciun), o avea în distribuție și pe nimeni alta decât Giulia Hahmany.

”Vreau să spun că eu am jucat în mai multe filme de Crăciun, doar că sunt filme americane care nu neapărat au ajuns în România. Dar bucur că au difuzat și la noi în țară, pe Diva, unul dintre ele. Cel mai mult îmi plac filmele de Crăciun și chiar mă bate gândul să fac și eu un film așa, de Crăciun pentru că nu știu, este așa o atmosferă aparte. De când sunt mică îmi place să stau acasă, să iau popcorn, să beau o ciocolată caldă i stau să mă uit la filme de Crăciun”, a povestit Giulia Nahmany, explicând și cum a reușit să obțină castingul pentru astfel de producții, în care rar vedem un actor din România.

”S-a filmat o parte în America, o parte în România. Iar în vara aceasta am filmat un nou film de Crăciun, care a avut premiera chiar acum, pe 19 noiembrie. Spre norocul meu, se știe că eu sunt printre puținii actori din România care este vorbitor de limba engleză fără accent și atunci când se fac filme în România, apelează la mine. Dar în cazul de speță, filmul care s-a difuzat deja la noi în țară, legătura a fost directă cu regizorul Michael Damian”.

”Am compania mea de producție deja de 10 ani”

Giulia Nahmany nu și-a luat în serios doar rolul de actriță, dar visul ei este să fie și producătoare de film, astfel că, în momentul de față lucrează la un nou proiect.

”Pe partea de producție sunt foarte implicată, pentru că eu am compania mea de producție deja de 10 ani. Și acum sunt în pregătiri pentru un nou proiect. De abia aștept să vă povestesc pentru că acum nu pot să vă dau prea multe detalii, dar cu siguranță va fi ceva foarte frumos. Mie îmi place să aduc ceva, o părticică din America, aici în România. Îmi plac foarte mult comediile romantice”, a mai completat Giulia Nahmany pentru EGO.ro, mărturisind că se bucură enorm că cel puțin una dintre fiicele sale îi moștenește pasiunea și vrea să se îndrepte către o carieră artistică.

”Mai mult simt asta în fețita mea cea mică, Stephanie, care deja îmi bate mai multe apropouri că își dorește să fie actriță. I-am promis că în următorul meu film va juca și ea. Deci trebuie să mă țin de promisiune”.

Citește și „Ăsta a fost motivul pentru care eu am plecat din trupa ASIA”. Irina Nicolae face mărturisiri despre plecarea sa și relația cu fostele colege

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *