Cum ajungi la Summer Well 2022. Ce autobuze merg aproape de Domeniul Știrbey

Tot ce trebuie să știi despre modalitățile de transport la Summer Well
Cum ajungi la Summer Well 2022. Ce autobuze merg aproape de Domeniul Știrbey

Cum ajungi la Summer Well 2022. Vara concertelor continuă, iar tinerii dornici de distracție au un nou motiv de bucurie. Astfel, după evenimente precum Neveresea sau Untold, urmează Summer Well – o poveste unde muzica bună și natura sunt ingredientele principale. Concertul va dura trei zile (12-14 august) și va avea loc pe Domeniul Știrbey de lângă Capitală.

Cum ajungi la Summer Well 2022. Ce autobuze merge spre Domeniul Stirbey

Domeniul Știrebey se află la 30 de minute de București, în localitatea Buftea, județul Ilfov. Pentru a ajunge acolo, există mai multe posibilități de deplasare. Fiind un loc ușor accesibil, poți, practic, să te mergi cam cu ce dorești: autobuz, mașină personală, tren sau chiar bicicletă.

Autobuz

Plecare autobuzelor către Domeniul Știrbey se va realiza din stația Clăbucet (zona Piața Chibrit). Primul transport către destinație va fi vineri la 13:30 și sâmbătă la 12:00

Autobuzele vor circula la intervale cuprinse între 10 și 20 de minute, asigurând un flux continuu.

O călătorie va costa 20 de lei, iar drumul dus-întors va fi 40 de lei. Biletele vor putea fi achiziționate de pe site-ul www.summerwell.ro și de la intrarea în autobuz.

În fiecare zi, ultimul autobuz care pleacă de la Buftea către București va fi la ora 05:00.

Cum ajungi la Summer Well 2022 cu mașina personală

Origanizatorii anunță că această opțiune de deplasare ar trebui să fie ultima pe listă dintre cele menționate pentru a evita aglomerația. Totodată ei transmit că nu vor exista locuri de parcare dedicate publicului la Domeniul Știrbey. Totuși, dacă te încumeți să mergi la Summer Well cu mașina este recomandat să verifici rutele alternative Chitila – Buftea, Corbeanca – Buftea.

Cum ajungi la Summer Well 2022 cu trenul

Trenul către Buftea pleacă din Gara de Nord. Odată ajuns în localitatea ilfoveană, poți alege să mergi la Domeniul Știrbey fie cu trotinetele electrice, fie pe jos, parcurgând un drum de aproximativ 20 de minute. Atenție, însă, nu există trenuri de întoarcere din Buftea către București după terminarea concertelor. Pentru bilete și programul călătoriilor, vizitează site-ul mersultrenurilor.infofer.ro.

Bicicleta

Organizatorii încurajeză cât mai mulți festivalieri să folosească acest mijloc de transport. Iar dacă și tu te numeri printre cei curajoși când vine vorba de transport și optezi pentru bicicletă, ei îți vor asigura o parcare dedicată acestora la intrarea în festival.

Programul artiștilor pe zile la Summer Well 2022

În cele trei zile de festival, peste 30 de artiști vot urca pe cele patru scene amplasate pe Domeniul Știrbey.

Vineri, 12 august

Main Stage: Future Islands, Channel Tres, Sad Night Dynamite, Lea Porcelain, Dylan Fraser

Wiiings Stage: Șuie Paparude

After-Party Stage: Flight Facilities

Sâmbătă, 13 august 2022

Main Stage: Arctic Monkeys, Inhaler, Alice Merton, Blu DeTiger, Hayes & Y

Wiiings Stage: GoldLink, Amuly

After-Party Stage: Digitalism

Duminică, 14 august 2022

Main Stage: Nothing But Thieves, Jungle, Roosevelt, Self Esteem, Jadu Heart

Wiiings Stage: Tkay Maidza, Killa Fonic

After-Party Stage: Bob Moses

Accesul la festival

Accesul publicului se va face prin strada Oltului în următoarele intervale orare:

  • vineri: 14:00 – 22:00
  • sâmbătă: 12:00 – 22:00
  • duminică: 12:00 – 22:00

Ce trebuie să știi despre biletele de intrare

Biletele din edițiile trecute ale festivalului nu sunt valabile dacă acestea nu au fost schimbate și confirmate de către echipa Summer Well. Așadar, asigură-te că ai varianta actualizată accesând site-ul festivalului, la  secțiunea account.

Biletul poate fi prezentat în format electronic sau fizic. Important este ca fiecare participant să aibă asupra lui biletul (de ex. nu pe telefonul însoțitorilor).

Orice participant își poate ridica brățara de festival din Orange Shop Victoriei și din Băneasa Shopping City.

La intrarea în festival, primești un cod PIN pe care-l vei folosi ca să faci top-up online. Este important de știut că banii pot fi retrași online în contul bancar din care s-a realizat tranzacția până pe 20 august. Suma minimă care poate fi retrasă este 30 de lei. Sumele sub acest prag pot fi înapoiate doar din cadrul festivalului.

Reguli de acces la Summer Well 2022

  • Brățările de festival nu pot fi date jos pe tot parcursul evenimentului, în momentul în care acest lucru se întâmplă, accesul la festival este restricționat.
  • Trebuie să ai la tine actul de identitate și un bilet valabil.
  • Important! Pentru persoanele care vin la concert cu minori: copiii sub 12 ani trebuie să aibă o copie a certificatului de naștere sau orice alt act de identitate, iar pentru cei de peste 12 ani trebuie o declarație de angajament semnată și completată de părintele sau tutorele legal.
  • La intrarea în festival, absolut toți participanții vor fi supuși unei percheziții corporale. Refuzul controlului corporal atrage interzicerea accesului la festival pentru participant.
  • Așa cum cunoaștem cu toții, consumul de droguri este interzis.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *