Cum arată acum mama Carminei, fata cea mare a lui Liviu Vârciu. Imagini rare cu Ami Teiceanu

Iubita din tinerețe a lui Liviu Vârciu

Scris de: Daoud Andra

15 May. 2024

Liviu Vârciu este un tată mândru, iar fiica lui cea mare a împlinit recent 22 de ani. Cu această ocazie, Carmina a publicat câteva fotografii cu mama ei, Ami Teiceanu, iar internauții au putut vedea cum arată iubita din tinerețe a lui Vârciu, la 44 de ani.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, are 22 de ani

În prezent, Liviu Vârciu este căsătorit cu Anda Călin și au împreună doi copii mici. Înainte de a-și întemeia o familie, Vârciu a mai devenit o dată tată. Artistul are o fiică mare dintr-o relație pe care a avut-o înainte chiar de a se căsători cu Adelina Pestrițu.

Actorul avea puțin peste 20 de ani când a devenit tată pentru prima dată. Fiica sa, Carmina, este acum o femeie în toată regula și tocmai a împlini 22 de ani. Aceeași vârstă o avea și mama ei, Ami Teiceanu, când a adus-o pe lume. Cele două au o relație foarte apropiată, iar cu ocazia aniversării, Carmina a publicat câteva fotografii cu mama ei și un mesaj special pe internet.

Vezi și: Carmina vrea să joace în următorul film al tatălui său, Liviu Vârciu: ”I-am zis să mă bage pe acolo prin spate, duc gunoiul, tund iarba…” VIDEO EXCLUSIV

”Mamă și fiică. 44 de ani și 22 de ani. Eu nu văd nicio diferență. Fix acum 22 de ani, într-o zi ca asta de miercuri, m-a adus la viață femeia asta superbă. Sunt mândra că ești mama mea, sunt mândra să fiu fiica ta. Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc”, a scris Carmina Vârciu, în dreptul unor fotografii cu ea și mama sa.

Cum arată acum mama Carminei, fata cea mare a lui Liviu Vârciu. Imagini rare cu Ami Teiceanu
Carmina și mama sa, Ami Teiceanu

Carmina Vârciu: ”Sunt mândră de mine”

Fosta iubită a lui Liviu Vârciu se menține într-o formă de invidiat, la 44 de ani. Aceasta este brunetă, are părul lung și forme fizice pe care și fiica ei le-a moștenit. Așa cum au remarcat internauții, cele două par mai degrabă surori sau prietene, nu mamă și fiică.

Carmina s-a bucurat din plin de sprijinul celei care i-a dat viață și a ținut să transmită un mesaj special pe internet. Fiica lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu a recunoscut că a avut și perioade mai dificile, însă a scos-o la capăt de fiecare dată și a mers mai departe cu fruntea sus.

Vezi și: Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, vrea să-i calce pe urme artistului. „Am proiecte mărețe, la care visez de mult timp”. Cum se înțeleg acum VIDEO EXCLUSIV

”Asta este o scrisoare de la mine pentru mine. Pot începe prin a spune ca sunt mândră de mine. Chiar sunt. Sunt fericită și recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum. Toate lecțiile primite de la viață și toate situațiile prin care am trecut, au ajutat la dezvoltarea și îmbunătățirea mea ca om.

Muncesc, și o să muncesc cat mai mult pentru a îmi extinde afacerea până depășesc limitele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă și că întotdeauna m-a ajutat și m-a ascultat. Am acumulat o anumită experiență până la vârsta asta minunată și chiar simt că sunt un alt om față de anii trecuți. Cred că asta e și ideea. Să te dezvolți, exact așa cum am făcut-o și eu. Mai am multe de învățat și de experimentat, dar revenind la începutul scrisorii, cum am spus, sunt mândră de mine”, a scris Carmina, într-o postare pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *