Cum arată azi Mihai Sturzu și Florin Grozea de la HI-Q. Din ce fac bani serioși după ce au renunțat la muzică

Iată cu ce se ocupă acum Mihai Sturzu și Florin Grozea de la HI-Q

HI-Q a fost, fără dar și poate, una dintre cele mai îndrăgite trupe din România. În urmă cu mai bine de două decenii, Mihai Sturzu, Florin Grozea și Dana Nălbaru făceau furori cu piesele lor și se bucurau de un succes formidabil. Dacă despre partenera lui Dragoș Bucur s-au mai auzit lucruri și fanii sunt la curent cu toate evenimetele din viața sa, despre Mihai Sturzu și Florin Grozea se știu foarte puține lucruri, asta pentru că ei s-au retras definitiv din muzică. Iată cum arată azi și cu ce se ocupă băieții de la HI-Q!

Ce mai fac băieții de la HI-Q

Spre deosebire de foștii săi colegi, Dana Nălbaru a rămas, vrând-nevrând, în atenția presei din România. Fosta componentă a trupei HI-Q este căsătorită cu Dragoș Bucur de aproape două decenii și împreună cu acesta are trei copii minunați.

Ea a făcut parte din trupa Hi-Q, încă de la înființare, din 1997. Apoi, blondina s-a retras din formație și a urmat o carieră solo, iar ulterior, după circa opt ani, formația s-a reunit.

Totuși, la un moment dat, Dana Nălbaru s-a retras din muzică pentru a se ocupa mai mult de familie. Dar ce mai fac foștii săi colegi? Ei bine, Florin Grozea are acum 43 de ani și a renunțat definitiv la muzică, după ce trupa Hi-Q s-a destrămat.

În schimb, acesta s-a întors la prima sa iubire, tehnologia. Acum, Florin Grozea este un antreprenor de succes, ce a lansat platforma MOCAPP. Scopul acesteia este acela de a aduna cei mai buni influenceri pe care, ulterior, clienții interesanți de publicitate îi pot alege în funcție de preferințe.

”În noiembrie 2019 am lansat plaforma MOCAPP. Anul trecut am luat o investiție ce ne-a poziționat ca un start-up în valoare de 2,2 milioane de euro și ne dorim ca anul acesta să ieșim pe plan regional, să fim prezenți în minim 3 țări și să avem minim 2.000 de influenceri”, spune, acum ceva timp, fostul membru al trupei Hi-Q.

Pe plan personal, Florin Grozea este căsătorit cu Ioana și împreună au doi copii, pe Sasha și pe Raul.

Citește și Din ce face mulți bani Dana Nălbaru. Afacerea ei are mare succes, nimeni nu a mai făcut așa ceva în România!

Mihai Sturzu și-a urmat pasiunea pentru zbor

După destrămarea trupei, Mihai Sturzu, acum în vârstă de 43 de ani, şi-a încercat norocul în aviație, la noi în țară. S-a înscris la școala de aviație de la Ghimbav-Brașov pentru a obține prima licență, iar azi a ajuns să aibă licențele pentru toate tipurile de avion.

În urmă cu ceva timp, fostul membru al trupei Hi-Q a povestit cum a luat decizia de a renunța la muzică și motivul pentru care a ales să devină pilot de linie.

”Am avut un moment, mai crescusem și ne chemau ONG-urile să vorbim cu liceenii, să ne spunem povestea din spatele succesului. Am fost o dată într-o tabăra, și am făcut un exercițiu. Acolo îmi apărea ziua mea perfectă, la 31 de ani, dar nu cântam cu colegii, ci zburam. Mi-am dat seama că ajunsesem la 30 de ani și nu mi-am trăit visul copilăriei.

Am făcut școala de la Ghimbav-Brașov pentru prima licență, iar azi am ajuns să am licențele pentru toate tipurile de avion. Am luat licență de pilot privat la vârsta de 32 de ani.

Mai târziu, trei prieteni s-au rugat de mine să mă duc cu ei la școala de piloți de linie, aveau nevoie să fie 4 oameni în grup. Am crezut că e super greu, așa a și fost, dar în 2017 am terminat școala de piloți de linie, iar la 38 de ani aveam interviu la companie”, a mărturisit Mihai Sturzu, potrivit Fanatik.

De asemenea, acesta a mărturisit că a muncit foarte mult pentru a-și îndeplini visul. ”E foarte mișto aviația, se potrivește cu felul meu de a proceda, ca la masă cu Hi-Q. Am învățat foarte multe, nimic nu este la întâmplare, totul este pe bază de școală, nu de talent.

Sigur că are și poezia ei, oricât de riguroasă ar fi, vezi cele mai frumoase răsărituri și apusuri din cockpit. Se îmbină rigurozitatea cu poezia”, a mai adăugat vedeta. Pe plan personal, Mihai Sturzu nu este căsătorit și nici nu are copii, însă trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o tânără misterioasă.

Citește și Cu ce se ocupă de fapt Dana Nălbaru, după ce s-a retras din viața publică. Afacerea nebănuită a artistei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *