Cum arată băiatul cel mare al Nicoletei Luciu, la 15 ani. Zsolt jr. a depășit-o deja pe vedetă la înălțime FOTO

Adolescentul face furori pe Instagram
Cum arată băiatul cel mare al Nicoletei Luciu, la 15 ani.  Zsolt jr. a depășit-o deja pe vedetă la înălțime FOTO

Nicoleta Luciu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, iar de ani buni locuiește alături de soțul ei și cei patru copii la Miercurea Ciuc. Fosta asistentă tv a ezitat întotdeauna să își expună copiii pe rețelele de socializare, preferând să stea departe de ochii curioșilor. Totuși, fiul ei cel mare, Zsolt jr, e în centrul atenției!

Cum arată băiatul cel mare al Nicoletei Luciu, la 15 ani

Nicoleta Luciu este o mămică full-time de când a ales să se retragă la Miercurea Ciuc! Fosta vedetă are patru copii din mariajul cu afaceristul Zsolt Csergo. De când nu mai apare pe micile ecrane, bruneta este mai rezervată în ceea ce privește viața privată.

Citește și: Nicoleta Luciu nu se mai oprește din slăbit. A ajuns de nerecunoscut la 43 de ani, fanii sunt îngrijorați

Nicoleta Luciu este mamă de patru copii. Fosta asistentă tv are un băiat de 15 ani, pe Zsolt jr. În 2011, ea a devenit și mamă de tripleți, când a adus pe lume doi băieței și o fetiță.

Zsolt jr. este activ pe social media

De atunci, viața ei s-a schimbat radical! S-a mutat la Miercurea Ciuc și a preferat să se ocupe îndeaproape de copiii săi. Anii au trecut, iar Zsolt jr., băiatul cel mare al Nicoletei Luciu, s-a transformat într-un adolescent care a depășit-o la înălțime pe mama lui. Băiatul are 15 ani și merge la liceu.

Pe rețelele de socializare, fiul brunetei face furori. Acolo, adolescentul postează imagini din vacanțele pe care și le petrece în afara țării. Recent, Zsolt jr. s-a pozat în London Eye, pe o cunoscută stradă din capitala Marii Britanii. În toate fotografiile, băiatul și-a ascuns chipul.

fiu nicoleta luciu
Zsolt jr are 15 ani/ sursa foto: instagram

Cum se descurcă bruneta cu patru copii

Fosta Miss România mărturisea în urmă cu ceva timp că este greu să aibă grijă de patru copii, Karol, Kim, Kevin Zsolt Jr. și Nicoleta Luciu recunoștea că este ajutată de bonă, dar și de soțul său.

„E soțul acasă și bona. El se implică în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot. Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele”, a declarat vedeta pentru Playtech.

„Acum din vorbe și din fapte trebuie să înțeleagă. Dacă nu fac ce trebuie, le tai de unde îi doare cel mai tare, din plăcerile pe care le au. Că nu ai ce să le faci. Aici copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta, duminica îi ducem la călărie sau la cățărat”, mai spunea Nicoleta Luciu.

Citește și: Imagini senzaționale cu presupusa amantă a lui Zsolt Csergo, Kinga Sebestyén. Ce s-a ales de „rivala” Nicoletei Luciu, din ce face bani acum

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *