Cum arată Bianca Drăgușanu, la 2 săptămâni de la intervenția de lifting: “Mai am foarte puține vânătăi”. Vedeta se mândrește cu noua înfățișare

Au apărut noi imagini cu Bianca Drăgușanu. Iată cum arată fără cagulă!

Bianca Drăgușanu a suferit, recent, un lifting facial și a avut nevoie de o perioadă de recuperare mai îndelungată. Astfel, timp de câteva zile, vedeta a ales să-și acopere chipul cu o cagulă neagră pentru a nu i se vedea semnele celei mai recente intervenții estetice. În urmă cu câteva ore, însă, blondina a renunțat la celebrul accesoriu. Iată cum arată, în prezent, iubita lui Gabi Bădălău!

Bianca Drăgușanu a renunțat la cagula neagră. Cum arată chipul blondinei?

Partenera lui Gabi Bădălău a simțit nevoia de noi modificări la nivelul feței, chiar în prima lună a anului 2024. Astfel, în urmă cu două săptămâni, vedeta a mers în cabinetul medicilor esteticieni și și-a făcut un lifting facial.

În urma acestei intervenții, vedeta a avut nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, motiv pentru care a ales să poarte o cagulă neagră, care să îi acopere complet chipul.

”Sunt atât de bucuroasă”

În urmă cu câteva ore, însă, Bianca Drăgușanu s-a afișat pe rețelele de socializare fără deja celebrul accesoriu. După cum se poate observa și în imaginile din galeria foto a acestui articol, tenul vedetei arată foarte bine. Totuși, vedeta recunoaște că s-a machiat și că mai are puține vânătăi.

”Sunt atât de bucuroasă că mă pot machia la 13 zile de la operație. Mai am foarte puține vânătăi și nu știu să vă explic senzația… Parcă mă bucur mai mult de orice mi se întâmplă acum…și de un spălat pe păr mă bucur mult.

Mă bucur mult că e frig, mă bucur mult că mă pot machia. Câteodată îți trebuie un nou refresh ca să îți dai seama care sunt, de fapt, lucrurile importante din viață.

Și mai ales, să îți dai seama de oamenii pe care îi ai lângă tine. Chiar dacă a fost o opțiune operația asta, e foarte important ca să ai pe cineva alături.”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Citește și Bianca Drăgușanu, atac dur către Loredana Groza: „Nu zic ca ea că nu am liftinguri, operații estetice”. Vedeta spune că noua intervenție o face să arate ca la 25 de ani!

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

În urmă cu ceva timp, blondina mărturisea că are mai mult de 30 de intervenții estetice. Cu toate astea, ea preciza că nu are de gând să se oprească aici. Totodată, vedeta își anunța fanii că urmează să își facă noi ”reparații”.

”Am foarte mari emoții. Urmează să-mi fac o intervenție de lifting facial. Eu aș vrea să-mi repar toată fața. Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o de peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să să repare”, transmitea în mediul online iubita lui Gabi Bădălău.

Citește și “Doamne ferește, ești oribilă”: Bianca Drăgușanu, apariție șocantă la restaurant. Clienții au crezut că nu văd bine FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *