Cum arată Carmen Iohannis atunci când nu se îmbracă în ținute oficiale. Imagini rare cu Prima Doamnă a României FOTO

Carmen Iohannis a ajuns la frumoasa vârstă de 63 de ani. Prima Doamnă a României impresionează mereu publicul la fiecare apariție publică cu ținutele ei elegante și extravagante, dar vă amintiți cum arăta când era tânără?

Cum arăta Carmen Iohannis în tinerețe

Prima Doamnă a României trăiește alături de Klaus Iohannis de mai bine de 30 de ani. Provine dintr-o familie catolică, destul de înstărită, din județul Mureș, satul Sântu.

A avut parte de o educație foarte bună. Tatăl ei era blănar, o meserie care aducea familiei o sumă mare de bani la acea vreme. În tinerețe a luat lecții de pian și de balet.

Acum, Carmen Iohannis este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Fiecare apariție a ei este unică și intens comentată. Stilul ei vestimentar este unul aparte.

Prima Doamnă preferă hainele colorate și adoră pastelurile, imprimeurile florale și fustele deasupra genunchiului. Cu toate acestea, în tinerețe gusturile ei erau complet diferite.

Pe lângă faptul că avea o siluetă de invidiat, deoarece lua lecții de balet, soția președintelui avea părul lung, închis la culoare și un look total diferit față de cel din prezent.

Carmen Iohannis l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț la vârsta de 22 de ani. Înainte de a deveni Prima Doamnă a României, Carmen a lucrat la și profesoară la Agnita și Sibiu, la fel ca și soțul ei. Cei doi s-au căsătorit în 1989.

De ce Klaus și Carmen Iohannis nu au copii

Chiar dacă se bucură de o căsnicie de peste 30 de ani, Klaus și Carmen Iohannis nu au copii. De ce? Ei bine, explicația a fost dezvăluită chiar de președintele României.

Klaus Iohannis a dezvăluit că motivul pentru care nu au copii este că, la acea vreme, au preferat să investească banii în imobiliare. S-a concentrat mai mult pe carieră, dar acum regretă că nu are copii.

„Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie.

Nu a fost o idee pe care să o luăm în considerare, pentru că acum 20 de ani am decis să intru într-o carieră foarte publică și poate dacă aș fi avut copii, nu aș fi făcut acest pas.

Așa, am avut mai mult timp, mai multă energie la dispoziție pentru a mă implica în ceea ce fac în calitatea mea de persoană publică”, a declarat Klaus Iohannis.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
5.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *