Cum arată casa de la țară a Andreei Marin. Imaginile cu grădina vedetei i-au cucerit pe fani: “Superb loc”

Andreea Marin: „An de an plantăm pomi și flori multicolore”

Andreea Marin a muncit din greu și a obținut tot ce și-a dorit. A făcut sacrificii uriașe pentru a-și vedea visurile împlinite, iar una dintre cele mai importante realizări pe plan personal este casa ei de vacanță de la munte, unde se retrage adesea atunci când simte nevoie să evadeze din tumultul cotidian. Recent, fosta prezentatoare TV a postat mai multe fotografii cu locuința ei de vacanță, pentru care a primit numai complimente. Grădina ei arată superb!

Cum arată casa de la țară a Andreei Marin

Fost soție a lui Ștefan Bănică Jr. deține o vilă în comuna Telega, județul Prahova. De sărbători sau de fiecare dată când are ocazia, vedeta evadează din aglomeratul București și se refugiază pentru câteva zile în frumoasa localitate montană.

Situată între munți, casa este încojurată de verdeață. Proprietatea Andreei Marin dispune și de o grădină generoasă, dar și de livadă. Iar activitățile de grădinărit sunt cele care îi aduc vedetei o satisfacție imensă. Așa cum chiar ea mărturisește, an de an, împreună cu familia ei, plantează pomi și flori, iar primăvara se bucură de spectacolul cromatic oferit de superbele ei plante.

„Înainte de Paște, casa, livada și gradina de la țară înfloresc, an de an plantăm pomi și flori multicolore, e o plăcere, și pentru noi, și pentru pufoșii noștri, care ne acompaniază în timp ce sădim! La fel se întâmplă și acasă, acolo unde locuim zi de zi, dar grădina cu miresme e o poveste ce merită o postare dedicată, cu care promit să revin.”, a transmis Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

Alături de mesaj, vedeta a postat și câteva fotografii cu grădina sa plină de culoare.

Cum a ajuns să cumpere ternul de la munte

În urmă cu câțiva ani, Andreea Marin a povestit cum a ajuns să cumpere terenul de la munte, dar și ce a impresionat-o la proprietari.

„Am venit în acest sat invitată fiind la masa de Paște a unor prieteni. Am luat masa și am pornit pe drumurile acestea de munte la pas, să dăm burta jos, cum se zice. Pe un copac, scrijelit, așa, un număr de telefon. Mi s-a părut foarte romantic acest lucru. La vremea aceea eram un simplu angajat al televiziunii, deci nici gând să visez pe atunci să îmi construiesc o casă.

O zi după, am sunat, am aflat ca proprietarii erau niște oameni în vârstă, care locuiseră cândva în acest sat. M-am întors după un timp la ei, ne-am plăcut și împreună am căutat soluții și am găsit o soluție pe termen lung. Și uite așa a devenit terenul al meu”, a spus Andreea Marin într-un interviu pentru Antena Stars.

Sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și construi casa de vacanță

Ea a mărturisit că la vremea respectivă nu stătea deloc bine din punct de vedere financiar, dar s-a încăpățânat să își îndeplinească visul și a cumpărat terenul. Imediat după ce s-a înțeles pentru teren, Andreea Marin și-a sunat tatăl, de profesie constructor, pentru a-l anunța că o să își construiască o casă. Acesta i-a recomandat să construiască pentru început doar fundația.

„Tata mi-a zis: «Nu ai bani să faci o casă, nici măcar una de lemn», așa cum îmi doream eu, dar ai putea să faci fundația”, declara Andreea Marin, care a adăugat că atunci când a început să construiască fundația, contul ei era gol.

„De multe ori am ajuns pe zero. De exemplu, în momentul în care am ridicat fundația, în contul meu erau zero lei”, a povestit Andreea Marin.

Totuși, după ani, a reușit să își ducă planul la bun sfârșit și a ridicat casa, care are o structură de lemn. Acum se bucură alături de întreaga familie de refugiul lor de la munte.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *