Cum arată casa pe care Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au făcut-o la țară: “Petrecem foarte mult timp aici”. Primele imagin

Cei doi s-au mutat de curând într-o localitate din județul Argeș.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au renunțat la viața agitată de la oraș și s-au mutat la țară. Cei doi și-au construit o casă într-un sat liniștit din județul Argeș și locuiesc de puțină vreme acolo împreună cu cei trei copii ai lor. Cuplul a postat câteva fotografii cu noua lor locuință și activitățile pe care le fac zi de zi.

Cum arată casa pe care Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au făcut-o la țară

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au dat viața agitată din București pe liniștea de la țară. S-au mutat împreună cu copiii lor în satul Moșteni-Greci din județul Argeș, acolo unde și-au ridicat o casă.

Locul este un adevărat paradis în care parcă timpul se scurge mult mai încet. Au o grădină, livadă și vecini gată să le sară oricând în ajutor.

Citește și: Din ce face mulți bani Dana Nălbaru. Afacerea ei are mare succes, nimeni nu a mai făcut așa ceva în România

Artista în vârstă de 46 de ani a făcut pentru prima dată gem de prune și s-a declarat extrem de fericită cu noul lor stil de viață.

“Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase.

O să dau la schimb mere, căci din acelea avem multe. Domnul Dan a făcut focul, eu mestec din când în când în tuciul plin cu prune, și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și…fructe proaspete din livada”, a spus Dana Nălbaru, pe o rețea de socializare.

Dana Nalbaru
Dana Nalbaru

”M-am hotărât să mă fac țăran – inlfuențăran”

Dragoș Bucur și-a intrat și el foarte bine în rol. Nu se dă în lături de la nicio activitate și este fotografiat sau filmat de soția sa în diferite ipostaze: ba la muncă în livadă, ba în timp ce taie lemne cu toporul sau drujba.

Nu mai puțin adevărat este și faptul că actorul folosește imaginile pentru vlogul său despre viața rurală în care prezintă provocările și avantajele traiului la sat.

”M-am hotărât să mă fac ţăran – influenţăran”, așa începe primul episod al vlogul-ui „Rurality Show” de pe canalul de YouTube al actorului.

Dragoș Bucur promovează astfel tehnologiile sustenabile și face recomandări cu privire la cum se pot adapta mai ușor cei care vor să lase viața de la oraș și să se mute la țară.

Citește și: Afacerea nebănuită cu care Dragoș Bucur vrea să dea lovitura. “Proiectul este unul la care mă gândesc de mult timp”

Dragoș Bucur visa de mult la un loc în care să își găsească liniștea, să își poată încărca bateriile și să poată trăi în completă armonie cu natura. De asemenea, voia și un mediu sigur în care copiii lui să se dezvolte armonios.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt căsătoriți de 18 ani și au îmrepună trei copii, doi biologici – Sofia (17 ani) și Kadri (8 ani), și unul adoptat – o fetiță pe nume Ruxandra India, în vârstă de 11 ani.

Alte vedete care au dat viața de la oraș pe traiul liniștit de la țară

Cei doi nu sunt însă singurele vedete care au dat agitația din București pe o viață tihnită la țară. Florin Călinescu s-a mutat în urmă cu ceva vreme pe meleagurile părintești. El locuiește acum în comuna Băbana din județul Argeș, acolo unde are o moșie cu toate cele necesare: fermă, livadă, grădină.

Pe lângă aceștia, Oreste, Carmen Tănase și Dan Bordeianu au făcut și ei tranziția către mediul rural și acum se bucură de produse bio și o viață lispită de stres, așa cum chiar ei mărturisesc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *