Cum arată casa secretă a Vioricăi Dăncilă. E imensă, fostul premier a vrut să o țină ascunsă de ochii lumii

Vila fostului premier se află într-o locație de vis
Cum arată casa secretă a Vioricăi Dăncilă. E imensă, fostul premier a vrut să o țină ascunsă de ochii lumii

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, se poate lăuda cu o proprietate de vacanță de vis. Fosta doamnă de la cârma statului și-a renovat proprietatea de la munte, amplasată într-un decor sublim. Inițial, culoarea imobilului era roz, lucru ce nu i-a plăcut acesteia, astfel că a schimbat radical toată înfățișarea casei.

Vila Vioricăi Dăncilă de pe Valea Prahovei pare desprinsă din povești

Viorica Dăncilă este, alături de soțul său, proprietara unui imobil amplasat într-o zonă de vis de pe Valea Prahovei, chiar în apropierea stațiunii Predeal. Terenul pe care a fost ridicată casa a fost achiziționat în anul 2000 și măsoară 544 de metri pătrați. În 2007, a fost gata și casa de vacanță a familiei Dăncilă.

Vila fostului premier se află în vecinătatea unui sanatoriu, fiind înconjurată de pădure, ceea ce face ca gradul de intimitate să fie unul ridicat. Nici priveliștea nu este de ignorat, fiind situată la capătul drumului desprins din șoseaua principală. Inițial, vila de 417 metri pătrați fusese vopsită în roz. Dar Vioricăi Dăncilă nu i-a mai plăcut această culoare, așa că a decis să o renoveze, optând pentru o nuanță de crem, ce se potrivește mult mai bine.

La ultimul etaj au rămas arborate steagurile României și Uniunii Europene, dar și foișorul din curte și locul pentru grătar. La vila de lângă Predeal vin e cel mai des chiar fiul Vioricăi Dăncilă, Victor, împreună cu iubita lui. Potrivit vecinilor, tânărul nu dă muzica tare, este liniștit și respectă împrejurimile. De asemenea, există o persoană care are grijă de proprietate în lipsa celor din familia Dăncilă.

Cu ce se mai ocupă Viorica Dăncilă

În prezent, Victor Dăncilă lucrează la Curtea de Conturi, unde ocupă funcția de consilier. În trecut, a fost specialist în probleme de mediu la OMV. A trecut printr-o căsnicie cu o consilieră juridică din cadrul Primăriei Sectorului 5, dar în 2019 s-au despărțit.

Cât despre mama lui, Viorica Dăncilă este acum consultant pe strategie al guvernatorului BNR Mugur Isărescu, după ce a fost prim-ministru al țării în perioada 29 ianuarie 2018 – 4 noiembrie 2019. La alegerile prezidențiale din 2019, Dăncilă a ajuns în turul II, după ce l-a învins la scor pe candidatul USR, Dan Barna, înainte de a pierde în marea finală în fața lui Klaus Iohannis. După ce a devenit membru al BNR, Viorica Dăncilă nu a mai făcut comentarii despre activitatea politică din țară, însă s-a apărat atunci când a fost atacată de fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

„Eu m-am autosuspendat din PSD. Ca privire generală și neutră, nu pot însă să nu remarc cu tristețe că nu văd deloc interesul pentru România sau pentru români în actualul tablou politic, ci doar o goană după funcții, în care interesul unui partid sau altul primează”, a comentat fostul premier anul trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Meghan Markle și Kate Middleton, la un pas de împăcare!
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *