Cum arăta chef Florin Dumitrescu, în tinerețe. Sigur nu l-ai fi recunoscut! Imagini de colecție

Imagini rare cu chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a împlinit marți, 1 august, frumoasa vârstă de 36 de ani. El se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră impresionantă, fiind unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară și jurat la Chefi la cuțite. În plus, Florin Dumitrescu are și o familie frumoasă alături de aleasa inimii lui, Cristina. Mulți români îl simpatizează, dar puțini știu cum arăta acesta în tinerețe. Iată câteva imagini de colecție cu îndrăgitul bucătar!

Florin Dumitrescu, imagini rare. Cum arăta în tinerețe juratul de la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România. De altfel, acesta este și jurat la Chefi la cuțite, celebrul show culinar de la Antena 1, alături de Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

Astăzi, îndrăgitul bucătar a împlinit 36 de ani și se poate considera un bărbat extrem de norocos. De mai bine de 10 ani, se iubește cu Cristina, alături de care are și două fetițe superbe, Ava și Mia, de 7 și 5 ani.

Acestea își iubesc enorm tatăl și marți, 1 august, îl serbează, așa cum știu ele mai bine. În acestă zi specială, cei patru se află în vacanță și se bucură de momente unice.

Citește și Așa obții cea mai bună salată de vinete! Cum se prepară de fapt vinetele. Trucul dezvăluit de chef Florin Dumitrescu pentru un gust irezistibil!

Asa arata chef Florin Dumitrescu in tinerete
Asa arata chef Florin Dumitrescu in tinerete

”Sunt fost sportiv de performanță”

Florin Dumitrescu și-a descoperit pasiunea pentru gătit la 14 ani. Până atunci, el a făcut sport. Nu oricum, ci de performanță. De altfel, juratul de la Chefi la cuțite a terminat o școală cu profil sportiv, iar din clasa a doua a început să practice polo la echipa Steaua.

A obținut titlul de campion național și municipal de câteva ori. În plus, în anul 2002, Florin Dumitrescu a fost distins cu titlul de ”Cetățean de Onoare al Sectorului 5”.

“Învăţam într- o şcoală cu profil sportiv, iar la bază era nataţia. Practic, în clasa a II-a, am început să joc polo. Am stat departe de înot pentru că nu îmi plăcea, săriturile în apă nu m-au atras deloc şi aşa am ajuns la polo.

E un joc pentru bărbaţi, foarte dur şi solicitant. Am practicat şase ani acest sport”, a declarat vedeta de la Antena 1 pentru Libertatea.

Faptul că a practicat sport, l-a ajutat pe Florin Dumitrescu să-și construiască un corp atletic, iar imaginile din galeria foto cu el în tinerețe vorbesc de la sine. Și nici acum juratul nu arată rău, cu toate că, fiind bucătar, are acces la tot felul de preparate delicioase.

Citește și Motivul pentru care Florin Dumitrescu nu merge în America Express. E singurul dintre cei 3 chefi care nu a participat încă la celebrul reality show!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *