Cum arată Dana Săvuică în costum de baie. Ce detaliu frumos s-a văzut în poze

Dana Săvuică, superbă în costum de baie

Dana Săvuică nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai frumoase și mai senzuale prezențe din showbizul autohton și nu ezită să-și etaleze trupul de invidiat atunci când are ocazia. Recent, prezentatoarea emisiunii Ego Life s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Iată cum arată vedeta la cei 53 de ani ai săi. Le dă clasă multor tinere!

Dana Săvuică, imagini superbe în costum de baie

Dana Săvuică este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute, frumoase și apreciate vedete din lumea showbizului românesc, cu o carieră impresionantă la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze.

Superba prezentatoarea a emisiunii Ego Life și-a început cariera de model în urmă cu mai bine de trei decenii, numărându-se printre primele manechine care au defilat pe podiumurile de modă imediat după Revoluție.

Ulterior, a intrat în televiziune şi a trecut pe la posturi TV importante, dar păstrându-și aceeași eleganță care a consacrat-o. Acum, Dana Săvuică se află în Grecia, unde se bucură de o vacanță bine meritată.

Vedeta nu este singură, ci împreună cu mai mulți prieteni, printre care se numără şi Carmen Negoiță. În vârstă de 53 de ani, frumoasa prezentatoare a emisiunii Ego Life arată impecabil și are un corp de zeiță, motiv pentru care nu ezită să se afișeze și să se pozeze în costum de baie.

Într-una dintre fotografii, Dana Săvuică apare într-un costum de baie extrem de frumos, de culoare aurie, iar fanii săi i-au putut admira formele demne de invidiat, pe care vedeta le are, cu toate că nu se mai află la prima tinerețe.

Citește și Cum a ajuns Dana Săvuică un model de succes: „Eram o tocilară extrem de timidă și complexată” VIDEO EXCLUSIV!

Carmen Negoita si Dana Savuica
Carmen Negoita si Dana Savuica

Cum a devenit Dana Săvuică manechin

În urmă cu ceva timp, Dana Săvuică a dezvăluit cum a ajuns să fie manechin. Fără nicio ezitare, frumoasa vedetă a recunoscut că a intrat în lumea modei pentru că avea anumite complexe legate de aspectul său fizic. De altfel, ea a mărturisit că această meserie a făcut-o să aibă mult mai multă încredere în ea.

”Eram plătite și eram plătite destul de bine. Eram pe ștatul de plată al Casei de modă Venus și meseria asta de model chiar Zina Dumitrescu s-a luptat să o bage în nomenclatorul muncii. Deci practic noi chiar făceam o meserie adevărată. Eu nu am intrat în lumea modei din vanitate, din contră, mai degrabă pentru că aveam niște complexe.

Eram timidă și așa am ajuns să merg la un casting organizat de Zina Dumitrescu, dar în momentul în care am pătruns în lumea asta m-a fascinat foarte mult: hainele, ținutele, eleganța cu care erau purtate ținutele de către manechine. Am învățat foarte multe lucruri despre feminitate și despre caracter, despre siguranța de sine, eleganță, atitudine. Foarte multe lucruri le-am învățat în acea perioadă”, a declarat Dana Săvuică.

Citește și Dana Săvuică, abordată indecent de către un bărbat cu influență: „Nu trebuie să trecem de niște probe?” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *