Cum arată de fapt părul Ralucăi Bădulescu. Vedeta este înnebunită după peruci, puțini știu ce culoare are podoaba ei capilară

Iată cum arată podoaba capilară a juratei de la ”Bravo, ai stil!”!

Raluca Bădulescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de la noi din țară. În plus, ea este și jurat al competiției ”Bravo, ai stil!”, astfel că se bucură de un succes răsunător în carieră și nici nu este de mirare că îşi poate satisface orice moft. Vedeta are acasă o colecţie impresionantă de peruci pe care le poartă de ani buni și mulți dintre cei care o urmăresc la televizor nu ştiu cum arată părul său natural. Iată câteva imagini rare cu podoaba ei capilară!

Raluca Bădulescu a apărut în public fără perucă

În vârstă de 49 de ani, Raluca Bădulescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite vedete din România. De ani buni, ea apare la Kanal D, în emisiunea ”Bravo, ai stil!”, unde este jurat.

Totodată, vedeta este și un designer respectat la noi în țară, iar banii nu îi lipsesc acesteia. Raluca Bădulesc deține numeroase peruci pe care le poartă de fiecare dată când îşi face apariţia la un eveniment.

Cum arata de fapt parul Ralucai Badulescu 11
Ralucai Badulescu

 Imagini cu părul natural al juratei de la ”Bravo, ai stil!”

De curând, însă, Raluca Bădulescu a îndrăznit să apară în public cu părul ei natural. După cum se poate observa și în fotografia de mai sus, vedeta are podoaba capilară ușor ondulată și lungă până peste umeri.

La capitolul nuanță, părul vedetei este un ciocolatiu deschis. De ce alege vedea să poarte peruci, deși are o podoabă capilară frumoasă și îngrijită? Iată ce a precizat, acum ceva timp, jurata de la ”Bravo, ai stil!”.

”Le vreau pe toate. Orice tunsoare, orice culoare, orice model. Ador perucile. Să nu ne înţelegem că eu nu am păr. Am păr, am şi extensii, dar e mai frumos să îmi pun o pleată aşa”, a spus Raluca Bădulescu pentru Unica.ro.

Citește și Raluca Bădulescu recunoaște că nu e cu întreținerea la zi. “Pe zi umblu mascată ca să nu mă ia ăia cu întreținerea”. Pe ce se duc banii ei!

Ce greutate are acum vedeta, după ce a reușit să topească mai mult de 70 de kilograme

În urmă cu ceva timp, Raluca Bădulescu a suferit o operația de micșorare a stomacului și a reușit să topească peste 70 de kilograme.

În cadrul unui interviu acordat aceleiași surse, vedeta a vorbit despre mişcarea ”Love Yourself”, în care oamenii sunt sfătuiți să se iubească şi să se accepte cu tot cu imperfecţiuni, și a dezvăluit cât cântărește în prezent!

”Treaba asta cu ”Love Yourself” este o chestie nouă, dar eu o ştiu de când eram mică. Pentru că eu am avut 125 de kilograme şi 49 kg, cât am acum. Eram bucuroasă cu mine, cum sunt şi acum, pentru că nu este vorba despre cum arăţi.

Dacă știi să comporţi, dacă trăieşti relaxat, degaji energie bună, atragi oameni mişto în jurul tău. Indiferent că am avut mai multe sau mai puţine kilograme, aceeaşi viaţă am avut-o mereu. Trebuie să ştii să te iubeşti pe tine”, a declarat jurata de la ”Bravo, ai stil!”.

Citește și Vedete din România, înainte și după operațiile estetice. Gina Pistol s-a operat de 4 ori la nas, Mihaela Rădulescu și Raluca Bădulescu au vorbit deschis despre intervențiile lor FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *