Cum arată Denise Rifai fără machiajul de televiziune. Singura fotografie cu vedeta Kanal D nemachiată a scăpat pe internet

Prezentatoarea TV se relaxează la piscină

Scris de: Daoud Andra

31 Jul. 2024

Telespectatorii sunt obișnuiți să o vadă săptămânal la televizor, cu ținute sobre și machiaj intens, punând întrebări incomode, dar puțini știu cum arată Denise Rifai atunci când este în vacanță. Vedeta Kanal D a postat o fotografie cu ea fără machiaj, iar cei care o urmăresc au fost surprinși să o vadă așa.

Denise Rifai, surprinsă fără machiaj în vacanță

Prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D se relaxează zilele acestea în vacanță. Denise Rifai nu și-a uitat nici fanii de pe Instagram și a postat un selfie cu ea de la plajă. Cei care o urmăresc au fost surprinși să o vadă cu tenul natural, fără pic de machiaj sau filtre, și cu părul necoafat.

Astfel de ipostaze sunt cât se poate de rare pentru vedeta Kanal D, care are întotdeauna grijă la aparițiile sale. Atunci când este în platoul de televiziune de la ”40 de întrebpri” sau la diverse evenimente, Denise Rifai apelează întotdeauna la ținute sobre și elegante și la machiaj intens.

Vezi și: Cum au fost surprinși Dan Bittman și Denise Rifai în mașină, la scurt timp după ce au negat că formează un cuplu. Stupoare pentru fani

De data aceasta, prezentatoarea TV în vârstă de 38 de ani a apărut pe internet 100% naturală, în timp ce pe fundal se poate vedea o piscină.

Cum se menține în formă

Vedeta Kanal D se laudă nu doar cu un ten luminos, ci și cu o siluetă de invidiat. Denise Rifai are mare grijă la felul în care arată și a povestit, la un moment dat, care sunt principiile alimentare care o ajută să se mențină în formă.

”Cred foarte mult în alimentație. Mănânc foarte curat. Adică aleg să gătesc alimentele foarte curat. Ca să le conservăm proprietățile. Mănânc foarte mult verde. Mănânc proteină de bună calitate. Asta apropo de cum mă hrănesc. Mă hidratez. Beau foarte foarte multă apă. Și apropo de tot ceea ce înseamnă tratamente cosmetice, merg și îmi fac tratamente la salon.

Vezi și: Cum au fost văzute Ilinca Vandici și Denise Rifai, în club. S-au distrat “ca fetele” și au încins atmosfera FOTO

Pot să spun că sunt mare fan cosmetică, chiar cred că o femeie trebuie să se îngrijească și să meargă la tratamente cosmetice, mai ales dacă îi place. Că și aici e un subiect. Sunt doamne care nu își permit și doamne cărora nu le place. Eu, dacă aș avea timp, pe cât de mult mi-aș permite, la atât de multe tratamente m-aș duce. Iubesc foarte mult acest lucru, să mă răsfăț în saloanele de cosmetică. Pe mine mă relaxează să mă duc la un masaj”, a spus prezentatoarea Kanald D, pentru VIVA!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *