Cum arată Dylan, fiul Nadiei Comăneci, la 17 ani. Seamănă leit cu tatăl lui, Bart Conner

Cum s-au afișat recent cei trei.

Nadia Comăeci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii, și soțul ei, Bart Conner, au împreună un fiu, pe Dylan Paul. Adolescentul are 17 ani și seamănă leit cu tatăl său. Cei trei au participat recent la un eveniment sportiv, unde „Zeița de la Montreal” este ambasador.

Cum arată Dylan, fiul Nadiei Comăneci, la 17 ani

Nadia Comăneci, soțul ei, Bart Conner și fiul lor, Dylan Paul, sunt prezenți în aceste zile la Jocurile Olimpice de Vară ale persoanelor cu dizabilități. Legenda gimnasticii românești este ambasador al evenimentului sportiv care se desfășoară în perioada 17-25 iunie, la Berlin.

Familia Nadiei Comăneci a profitat de câteva clipe de relaxare, așa că cei trei au mers la o terasă și au savurat câte o bere.

Fosta gimnastă a postat fotografii pe relțelele de socializare, stârnind admirația fanilor. Mulți dintre ei au remarcat cât de mult îi seamănă Dylan tatălui său.

Dylan seamănă atât de mult cu tatăl său”/ „Cel mai frumos trio văzut vreodată… chiar și soarele strălucește la o priveliște atât de frumoasă”/ „Aveți o familie minunată! Felicitări ! Ați fost și ați rămas o stea mondială. Este tot gimnast și fiul dvs?”, au fost câteva dintre comentariile admiratorilor.

Cum arată Dylan, fiul Nadiei Comăneci, la 17 ani
Cum arată Dylan, fiul Nadiei Comăneci, la 17 ani

Dylan a început să facă gimnastică, asemenea părinților săi, însă pe parcurs și-a descoperit o nouă pasiune: cursele de mașini. Adolescentul este pasionat de IndyCar 500, dar participă la curse de mini raliu, așa cum făcea și tatăl său în tinerețe.

Dylan are o mare pasiune pentru sporturile extreme. În acest weekend care a trecut a condus, pe un circuit privat, mașina legends car, pe care a pilotat-o Bart în tinerețe la cursele de mini raliuri”, declara Nadia Comăneci pentru prosport.ro.

Citește și: Gestul pentru care Nadia Comăneci a fost pusă la zid: “Așa îți educi copilul”. Cum l-a fotografiat pe fiul ei

Dylan a primit cadoul mult visat de ziua lui: o motocicletă Harley Davidson

Adolescentul este însă pasionat și de motoare. Recent, el a primit cadou o motocicletă Harley Davidson de ziua sa. Își dorea foarte mult o asemenea bijuterie pe două roți, iar pe 3 iunie, când a împlinit vârsta de 17 ani, părinții lui i-au făcut o adevărată surpriză.

„Își dorea de multă vreme o astfel de motocicletă. Atât eu cât și Bart am decis să i-o facem cadou acum, la împlinirea vârstei de 17 ani” a declarat Nadia, potrivit sursei citate.

Părinții săi pot sta însă liniștiți. Fiul celor doi foști gimnaști este o persoană responsabilă atunci când se află la volan sau în șaua motocicletei.

„Condusul îl pasionează. Dar alternează cu mersul pe motor. Îmi place că este foarte prudent. Se încadrează tot timpul în limita normală de viteză. Mă refer aici, la ambele. Din punctul ăsta de vedere pot spune că stau liniștită”, a mai adăugat Nadia Comăneci.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *