Cum arată Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, în costum de baie. Imaginile în ipostaze incendiare au scăpat pe internet

Imagini incendiare cu fotomodelul în costum de baie!

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai frumoase modele pe care țara noastră le-a dat. De altfel, soția lui Dani Oțil este și urmărită pe reţele sociale de un număr foarte mari de fani. Superba blondină îi ţine la curent pe internauți cu tot ceea ce se întâmplă în viaţa ei şi, de curând, a distribuit o serie de fotografii din vacanţa pe care a petrecut-o împreună cu matinalul de la Antena 1. În Marrakesh, partenera prezentatorului s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Iată cum arată aceasta fără haine!

Gabriela Prisăcariu s-a pozat în costum de baie și i-a înnebunit pe internauți

De curând, Gabriela Prisăcariu s-a relaxat alături de soţul ei, Dani Oțil, într-o vacanță de vis, undeva departe de casă, mai exact în Marrakesh, un oraș superb din Maroc.

Acolo, cei doi parteneri de viață s-au bucurat de o vreme extrem de caldă şi au avut ocazia să facă plajă, iar drept dovadă stau imaginile pe care fotomodelul le-a postat pe pagina ei de Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, vacanță de poveste în Maroc

Superbul model a distribuit pe Internet mai multe fotografii cu ea, în care poartă costum de baie. Aceasta a fost fotografiată în numeroase ipostaze incendiare, care îi pun în valoare corpul de invidiat.

Soția lui Dani Oțil a purtat două costume de baie în vacanța din Maroc, ambele negre și extrem de sexy. Însă, unul a fost format din două piese, iar altul dintr-o singură piesă.

Pe lângă ținutele impecabile, blondina a folosit și o pereche de ochelari, care s-au potrivit de minune cu cele două costume. De asemenea, vedeta a purtat pe cap și o pălărie. Vezi imaginile cu ea în galeria foto a acestui articol!

Citește și Cu ce se ocupă fratele lui Dani Oțil: “Nu este celebru, nici bogat”. Imagini rare cu prezentatorul de la Antena 1 din copilărie!

”De când am devenit mamă mă bucur de orice zi liberă”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au fost în vacanță fără micuțul lor, Tiago, așa că au profitat din plin de momentele împreună. De curând, fotomodelul a vorbit despre experiența trăită în Marrakesh.

”Noi avem o regulă nescrisă. Avem nevoie la o anumită perioadă să avem timp doar pentru noi. De când am devenit mamă mă bucur de orice zi liberă, nu contează unde sunt, dar faptul că am fost în Marrakech, a fost absolut superb”, a declarat soția matinlului de la Antena 1 într-un interviu pentru Exclusiv VIP cu Cristi Brancu.

Citește și Dani Oțil, dezvăluiri neașteptate din culisele Power Couple. De ce refuză să participe cu Gabriela Prisăcariu: “Eu duc povara” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *