Cum arată în prezent fiica secretă a Andreei Raicu. A apărut în viața ei în urmă cu aproape 20 de ani și au o legătură specială FOTO

Maria a intrat în familia vedetei în 2004

Scris de: Daoud Andra

05 Jul. 2024

De când s-a retras din televiziune, Andreea Raicu a fost cât se poate de discretă cu privire la viața ei personală. Puțini știu că vedeta are o fiică adoptivă care a devenit, la rândul ei, mamă, astfel că fosta prezentatoare este în prezent bunică.

Cum arată în prezent fiica Andreei Raicu

În urmă cu mai mulți ani, Andreea Raicu a adoptat o fetiță, de a cărei educație s-a ocupat și pe care a ajutat-o cu bani. Maria avea 6 ani când Andreea Raicu a văzut-o pentru prima dată și se afla într-un centru de plasament. Se întâmpla în anul 2004, iar între ele a fost chimie imediată, astfel că fosta prezentatoare a luat-o acasă de sărbători.

Anii au trecut, iar fiica adoptivă a Andreei Raicu a trecut prin multe experiențe. Maria are în prezent o fetiță, iar de curând s-a reîntâlnit cu cea care i-a schimbat viața. Andreea Raicu a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu ea și Maria și a scris în dreptul lor:

”Măriuca avea doar 6 ani când am cunoscut-o. Era Crăciunul și m-am dus la un centru care avea grijă de copiii proveniți din familii defavorizate, cu daruri și multă iubire. Am petrecut câteva ore acolo și, în tot acest timp, Măriuca nu s-a dezlipit de mine. La plecare, m-a privit în ochi cu atâta speranța și m-a întrebat dacă poate să vină cu mine acasă de Crăciun. După ce am primit acceptul preotului Gabriel, care conducea centrul, am revenit în seară de Ajun și am luat-o pe micuța Maria. Mă aștepta cu bagajul făcut, aproape sigură că nu mă voi întoarce.

Vezi și: Cum arată Andreea Raicu fără pic de machiaj. Vedeta nu s-a sfiit să se arate complet naturală în fața fanilor

Am luat-o acasă și am petrecut două săptămâni minunate împreună. De atunci, a devenit o tradiție să o iau în weekenduri și în vacanțe. A crescut atât de frumos și a căpătat atâta încredere în ea. La 16 ani, a ales să plece din București împreună cu mama ei, care a găsit un loc unde să stea într-un sat îndepărtat. A fost dureros pentru amandouă să ne despărțim.

După o perioadă, drumurile noastre s-au întâlnit din nou. Mama ei ne-a părăsit, iar Maria a devenit mamă la o vârstă mult prea fragedă. Dar asta nu a împiedicat-o să crească la fel de frumos și să își crească singură copilul minunat. S-a mutat într-un oraș mai aproape de mine și astfel am putut să ne vedem mai des. Săptămâna trecută, a venit în București cu fetița ei, Daria, care acum are aceeași vârstă pe care o avea Maria când ne-am întâlnit prima oară”.

Vedeta și fiica ei adoptivă

”Sunt profund recunoscătoare”

Andreea Raicu a mai spus că se bucură că a acceptat să o ia acasă pe Maria, atunci când ea i-a cerut acest lucru. Destinul a făcut ca fata să îți piardă mama naturală, iar Andreea Raicu să nu aibă copii, astfel că în prezent o consideră pe Maria ca făcând parte din familie.

Vezi și: Cum arată mama Andreei Raicu, fostă stewardesă, la 84 de ani. Virginia sfidează trecerea timpului, este absolut superbă

”Maria e parte din familia mea, iar eu parte din a ei. Este incredibil cum viața, atunci când îți ia ceva, îți dă ceva la schimb. Eu nu am avut copii până acum, iar ea și-a pierdut mama prea devreme. Sunt profund recunoscătoare pentru întâlnirea de acum 19 ani, pentru că am spus ‘da’ când m-a întrebat dacă poate să vină la mine acasă, pentru toate amintirile, momentele frumoase pe care le petrecem împreună și mai ales pentru dragostea necondiționată dintre noi. Timpul petrecut împreună e o bucurie, iar de când a apărut și Daria, totul a devenit și mult mai amuzant. Existența nu face niciodată greșeli așa că e nevoie doar să ai încredere”, a concluzionat fosta prezentatoare tv.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arată soacra lui Daniel Pavel?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
ȘOC! Gina Pistol, apariție INCENDIARĂ. Rochia mini a lăsat TOTUL la vedere
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a...
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Divorț neașteptat în showbizul românesc! A pierdut sarcina și apoi s-a despărțit de soț în...
Ileana Stana-Ionescu va fi incinerată pentru că „nu mai sunt locuri”! „Este o barbarie să...
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
Laura Cosoi și Adela Popescu, POZATE GOALE pe plajă! Fotografia e pe net
Horoscop 8 Iulie 2024. Astazi, Leii au parte de castiguri financiare, Taurii se reorientează pe...
Horoscop Zilnic Luni 8 Iulie 2024. Vărsătorii vor reuși să obțină aprobările pe care le...
Ora hotărârii sosește pentru 5 zodii: alegerile care contează
El a plecat de acasă și a renunțat la verighetă. Gestul făcut de vedetă e...
Andreea și Cabral Ibacka, anunț surprinzător după ce au pierdut în Mamaia doi dintre câinii...
Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *