Cum arăta Joe Biden în tinerețe. Imagine rară cu președintele SUA, sigur nu-l recunoști

Imagine de colecție cu Joe Biden în tinerețe.
Cum arăta Joe Biden în tinerețe. Imagine rară cu președintele SUA, sigur nu-l recunoști

Joe Biden este al 46-lea președinte al Statelor Unite și a fost ales în noiembrie 2020, când l-a învins în cursa pentru Casa Albă pe republicanul Donald Trump. Biden este considerat cel mai important om al planetei și cel de ale cărui decizii depinde soarta întregului mapamond. Însă cu toate că este cunoscut de o lume întreagă, puțini știu cum arăta președintele SUA în tinerețe. O imagine rară cu Joe Biden de când avea 26 de ani face furori pe internet.

Cum arăta Joe Biden în tinerețe

Joe Biden a făcut o vizită fulger în Israel, miercuri, arătându-și susținerea față de israelieni în lupta lor împotriva Hamas, dar și față de civilii palestinieni aflați în Fâșia Gaza. În timpul vizitei, liderul de la Casa Albă a avut o întrevedere cu premierul isrelian Beniamin Netanyahu, la finalul căreia cei doi au susținut o declarație comună. Biden a vobit în termeni extrem de duri la adresa grupării Hamas, care a atacat la 7 octombrie Israelul, spunând că gruparea ”a comis atrocități malefice care fac ISIS să pară un actor aproape rațional”.

În ultimii aproape doi ani, Joe Biden, despre care se spune că va candida pentru al doilea mandat de președinte al SUA în 2024, și-a arătat permanent susținerea și față de Ucraina, țară care a fost invadată de Rusia în februarie 2022.

Recent întors din Israel, Biden a cerut Congresului să aprobe de urgenţă fonduri de miliarde de dolari pentru a ajuta cele două țări în războaiele în care sunt implicate. Președintele SUA a spus, totodată, că este urgent ca în Gaza să ajungă ajutoare umanitare.

Biden a fost ales senator în Senatul SUA la doar 29 de ani

După câștigarea primului său mandat ca președinte al Statelor Unite ale Americii, pe rețelele de socializare au început să circule fotografii cu Joe Biden din tinerețe. Mulți dintre susținătorii săi și-au arătat admirația față de cum felul arăta liderul de la Casa Albă când era doar un simplu student, printre ei numărându-se și celebra cântăreață Beyonce.

Imagine rară cu Joe Biden în tinerețe. Peședintele american avea vârsta de 26 de ani.
Imagine rară cu Joe Biden în tinerețe. Peședintele american avea vârsta de 26 de ani.

Biden a studiat la Universitatea din Delaware înainte de a obține diploma de drept de la Universitatea Syracuse în 1968. La vârsta de doar 29 de ani, a fost ales senator în Senatul SUA pentru Delaware. Membru al Partidului Democrat, Biden a fost al 47-lea vicepreședinte american, din 2009 până în 2017, în timpul mandatelor președintelui Barack Obama.

În 2020, a candidat pentru președinția Statelor Unite și a câștigat cursa împotriva republicanului Donald Trump. Biden este cel mai în vârstă președinte american. Anul următor, când va candida pentru cel de-al doilea mandat, liderul de la Casa Albă va avea 81 de ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *