Cum arată, la 21 de ani, tânăra desemnată „cel mai frumos copil din lume”. De nerecunoscut! FOTO

Și-a făcut debutul în lumea modei la doar 4 ani

Scris de: Daoud Andra

27 Feb. 2023

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau a fost supranumită în trecut „cel mai frumos copil din lume”. Avea doar 6 ani atunci când a apărut în revista Vogue, iar atunci a atras atenția multor designeri renumiți. Ulterior a făcut pictoriale și a defilat pentru case de modă celebre, iar recent a avut o nouă apariție pe podium. Cum arată acum, la 15 ani de când a devenit cunoscută.

Așa arată acum cea care a fost declarată „cel mai frumos copil din lume”

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau este în lumina reflectoarelor de mică. Aceasta a devenit populară la o vârstă fragedă și de atunci a rămas în lumea modei. Recent, tânăra în vârstă de 21 de ani a participat la Milan Fashion Week, unde a defilat pentru brand-ul Diesel.

Citește și: Cum au reacționat părinții Ginei Chirilă când au aflat că își dorește o carieră în modelling: “Nu prea au fost de acord în sufletul lor” VIDEO EXCLUSIV

Trăsăturile care au atras atenția tuturor în copilărie s-au păstrat, iar franțuzoaica s-a transformat într-o femeie superbă, de o frumusețe naturală incredibilă. Thylane nu este doar frumoasă, ci și talentată. Tânăra își construiește o carieră în domeniul modei și încearcă să se afirme și în calitate de designer, nu doar de model.

Anul trecut, a lansat o colecție de haine intitulată „No Smile”, după care a scos o colecție de costume de baie în colaborare cu brand-ul Etam. Tânăra își face mândri părinții, care sunt la rândul lor celebri. Mama sa, Veronica Loubry, este o cunoscută prezentatoare TV din Franța. Tată Thylanei, Patrick Blondeau, a fost fotbalist și a evoluat în trecut pentru Watford, AS Monaco și Olympique Marseille.

Citește și: Manichiuri care au făcut furori la New York Fashion Week. 6 modele care au impresionat

Cum arată, la 21 de ani, tănăra desemnată
Fotomodelul, la defilarea pentru brand-ul Diesel

A cochetat și cu actoria

Thylane s-a născut în anul 2001, iar în 2006 apărea deja în reviste de modă, fiind remarcată pentru chipul ei cu trăsături foarte armonioase. A pășit pentru prima dată pe podium la vârsta de 4 ani, când a defilat pentru designer-ul francez Jean Paul Gaultier. Ulterior a prezentat și pentru Dolce & Gabbana și alte brand-uri cunoscute.

Citește și: Tendințe cheie pentru primăvara 2023. Ce piese vestimentare și ce modele de pantofi nu trebuie să-ți lipsească din dressing

A apărut pe coperta Vogue Enfants când era doar un copil, iar la vârsta de 13 ani a pozat pentru coperta revistei franceze Jalouse. Pe lângă modelling, a cochetat și cu actoria, iar din 2018 are propriul brand de haine, intitulat Heaven May. Franțuzoaica și-a făcut debutul și în cinematografie, în anul 2015. Ea a jucat rolul unei tinere pe nume Gabriele, în filmul „Belle & Sebastian: The Adventure Continues”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.2 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *