Cum arată Lavinia Pîrva, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică. Soția lui Ștefan Bănică a făcut publice imaginile

Ce spune artista despre operațiile estetice

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, și-a făcut o nouă intervenție estetică.  Artista în vârstă de 38 de ani le-a arătat recent fanilor de pe rețelele de socializare ce și-a făcut în cabinetul medicului estetician.

Cum arată Lavinia Pîrva, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică

Lavinia Pîrva este foarte transparentă atunci când vine vorba despre intervențiile estetice. Artista le mărturisește fanilor ce schimbări face, iar recent a fost vorba despre o schimbare la nivelul buzelor. Da, soția lui Ștefan Bănică Jr și-a mărit buzele și este foarte mulțumită de rezultatul final. În trecut, artista a fost acuzată că ar fi exagerat cu intervențiile estetice și le-a oferit un răspuns fanilor.

Lavinia Pîrva
Cum arată Lavinia Pîrva, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică

Lavinia Pîrva nu are nicio operație estetică, ci doar mici intervenții minim invazive. Artista face rejuvenare facială și corporală și consideră că acum este suficient. Mărturisește însă că dacă va fi cazul de o operație estetică o să o facă.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, spunea artista.

Lavinia Pîrva și Ștefan bănică Jr, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz

Lavinia Pîrva și Ștefan bănică Jr formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit părinți în anul 2019, atunci când artista l-a adus pe lume pe Alexandru. Cei doi nu dau foarte multe detalii din viața lor personală, ci preferă să țină totul departe de ochii curioșilor. Și nunta lor a avut loc departe de lumina reflectoarelor. Au organizat totul în Bulgaria, acolo unde le-au fost alături doar câteva persoane foarte apropiate.

“A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni”, spunea Lavinia Pîrva.

Chiar dacă relația lor a fost oficializată în 2017, zvonurile spun că formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva au recunoscut că sunt împreună după șase luni de la divorțul dintre artist și Andreea Marin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *