Cum arată Lucia Esca, mama Andreei Esca, în tinerețe. Era de o frumusețe răpitoare, imagini îndrăznețe

Cu ce s-a ocupat în tinerețe mama știristei

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute știriste din România, iar multe dintre calitățile sale le-a moștenit de la cea care i-a dat viață. Vedeta nu pierde nicio ocazie să se mândrească cu mama sa, Lucia, care a ajuns la vârsta de 82 de ani. În tinerețe, femeia era o mare frumusețe rară. Iată câteva imagini incendiare cu Lucia Esca, de pe vremea când era tânără!

Cum arată Lucia Esca, mama Andreei Esca, în tinerețe

Andreea Esca a a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare cu mama sa, Lucia. Ea mărturisea în repetate rânduri că mama ei este persoana care a sprijinit-o necondiționat și a fost mereu acolo pentru ea, care nu a părăsit-o în momentele dificile.

”Mama mea știe, dar pot să îi mai spun și acum că este cel mai important om din viața mea! Și nu e o vorbă, așa, spusă aiurea, ci e adevărat că ea este persoana care m-a influențat cel mai mult în viață, m-a susținut cel mai mult și care a avut grijă de mine într-un fel în care le-aș dori tuturor copiilor să aibă grijă mamele lor de ei”, spunea Esca despre părintele său.

Femeia era superbă

Ba mai mult de atât, prezentatoarea tv le-a arătat prietenilor virtuali cum arăta cea care i-a dat viață de pe vremea când era tânără. Lucia Esca arăta formidabil în tinerețe. În una dintre imaginile prezentate de Andreea Esca pe internet, mama ei apărea într-un costum de baie, în timp ce stătea pe un motor.

Lucia Esca, în tinerețe/ sursa foto: instagram

A fost asistentă medicală

Andreea Esca dezvăluia și faptul că mama sa a fost asistentă medicală, iar pacienții săi își aduc aminte cu drag de ea. Inițial, Lucia Esca și-a dorit să devină actriță, dar viața a dus-o pe alte căi.

”Deși și-a dorit să fie actrița a devenit asistentă medicală. Dar eu știu că așa trebuia să fie pentru că mii de oameni bolnavi de cancer să fie îngrijiți de un om cald, bun, mereu vesel și de o empatie deosebită. Mama intra în saloane cu zâmbetul pe buze, îi distra cât putea pe pacienții ei atât de amărâți de boală și le făcea cafea.

Da, există și asistente medicale că mama! De-a lungul anilor m-am întâlnit cu bolnavi care au cunoscut-o și care vorbeau așa de frumos despre mama că eram și mai mândră, și mai mândră! De fapt, mama mea iubește oamenii. Atât de simplu e! Iar eu o iubesc pe ea până la capătul infinitului”, a transmis Andreea Esca.

Citește și: Câți bani câștigă Alexia Eram lunar la revista mamei sale. Salariul Andreei Esca este un mister, dar al ei tocmai s-a aflat

Lucia Esca a împlinit 82 de ani

Anul acesta, mama Andreei Esca a împlinit 82 de ani, iar vedeta Pro TV i-a transmis un mesaj pe contul de socializare.

„Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune (de altfel, toți Gemenii ar trebui să fie pe o scenă), dar pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea. Foștii mei colegi de școală mă întreabă și acum ce face mama mea mișto și își amintesc cu plăcere ce mâncare bună ne făcea când veneau la mine în vizită și cât de elegantă era ea, la ședințele cu părinții.

Ce nu știau ei era că așa era mereu. Și în sala de operație, stătea și câte opt ore în picioare, pe tocuri. Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată. Când adormea fără să se demachieze, îmi zicea: «Lasă, să fiu aranjată, că dacă vine cutremurul și trebuie să ieșim în stradă?» La 60 de ani avea 49 kg și alerga cu Alexia în brațe, de nu te țineai după ea”, a povestit Andreea Esca, într-un editorial pentru alistmagazine.ro.

Citește și: Soțul Andreei Esca, de nerecunoscut în tinerețe. Alexandre Eram arăta ca un actor de la Hollywood: „L-am văzut aşa de frumos”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *