Cum arată mama Cristinei Ich. Se vede de unde a moștenit celebra vedetă frumusețea FOTO

Despre Cristina Ich se știe că este una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta a moștenit trăsăturile angelice de la mama ei. Femeia arată extraordinar la cei 57 de ani ai săi. Imagini de senzație cu influencerița și mama sa.

Cum arată mama Cristinei Ich

Cristina Ich și mama ei seamănă ca două picături de apă. Nu este nevoie de o analiză amănunțită pentru a observa de la cine a moștenit frumoasa influenceriță trăsăturile perfecte. Chiar dacă este bunică, cea care i-a dat viață vedetei arată fabulos la cei 57 de ani ai săi.

Citește și: Cristina Ich, apariție spectaculoasă într-o ținută care i-a pus în evidență formele perfecte. Toți au rămas cu gura căscată

Cristina Ich este extrem de mândră de mama ei. Nu ratează nicio ocazie de a le-o arăta fanilor și postează imagini cu ea atunci când are ocazia. În trecut, vedeta a postat poze cu ea din copilărie, în care se vede cât de mult îi seamănă mamei sale.

Deși a fost acuzată de mulți, de-a lungul timpului, că ar avea intervenții estetice, Cristina Ich le-a demonstrat cârcotașilor că frumusețea ei este absolut naturală, postând două fotografii cu mama sa de la vârstele de 25 și 35 de ani. Nu mai încape nicio îndoială de unde a moștenit vedeta frumusețea.

Cristina Ich și mama ei au o relație cu totul specială. Femeia i-a oferit mereu fiicei sale sprijin și iubire cât pentru doi părinți. Bruneta nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic.

”Mama e eroina mea, e icoana mea. La 12 ani, mi-am găsit un tată vitreg. Pentru mine, tata este cel vitreg, nu tatăl meu biologic. Eu i-am zis mamei să se căsătorească. Este un om deosebit.

El a mai fost căsătorit, dar nu a avut copii. S-a purtat cu mine exemplar”, a declarat Cristina Ich.

Cristina Ich si mama ei
Cristina Ich si mama ei

Cristina Ich, părăsită de tată la vârsta de 2 ani

Frumoasa brunetă nu a avut o copilărie tocmai ușoară. A fost părăsită de tatăl ei când încă era foarte mică și a fost crescută doar de mama sa. Însă ulterior, soarele a răsărit pe strada vedetei. Cristina Ich a avut șansa de a avea alături un tată adoptiv.

Deși a încercat să își caute tatăl biologic pentru a-l cunoaște, a refuzat să se mai întâlnească cu el chiar înainte de a-l vedea pentru prima oară.

”Nu vreau să vorbesc despre această parte a vieții mele. Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el. Practic, nici nu-l cunosc. L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Dar m-am răzgândit chiar înainte de a ne vedea. Nu am mai vrut dintr-odată să ne mai întâlnim. Așa am simțit. El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută” , a mărturisit Crisitina Ich.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *