Cum arată Marinela Nițu la 55 de ani. Cu ce se ocupă acum fosta iubită a lui Miron Cozma

Relația dintre Marinela Nițu și Miron Cozma a fost una dintre cele mai mediatizate din vremea respectivă. Cei doi au trăit o poveste de dragoste înflăcătrată la finalul anilor 1990 și mai apoi pe parcursul anilor 2000. În cele din urmă cuplul s-a despărțit și fiecare a mers pe drumul său. Iată cum arată acum, la 68 de ani, Marinela Nițu.

Cum arată Marinela Nițu la 55 de ani

Miron Cozma și Marinela Nițu au trăit o poveste de dragoste desprinsă parcă din scenariile de telenovele. Cei doi s-au cunoscut în vara lui 1998, pe litoralul românesc. Miron Cozma a fost fermecat pe loc de frumusețea și talentul artistic al Marinelei, după ce a văzut-o cântând într-un restaurant din stațiunea Olimp.

Dragostea la prima vedere l-a determinat pe „liderul minerilor” să-i trimită un buchet de flori, care a deschis ușa către o întâlnire între cei doi. Au urmat ore de discuții, în care amândoi au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt, însă existau două mari impedimente: el era căsătorit, iar ea era într-o relație cu un italian bogat.

Dragostea dintre ei era atât de puternică, încât au trăit aproape un an povestea în secret. Planurile lor de viitor s-au năruit însă când, în 1999, Miron Cozma a fost condamnat la 18 ani de închisoare în dosarul Mineriadei din 1991.

Însă chiar și așa, povestea lor a ținut primele pagini ale tabloidelor pentru o bună bucată de vreme. Ea îl vizita des la Rahova și Craiova, ducându-i pachede cu mâncare. La rândul său, Miron Cosma îi scria poezii de dragoste din saptele gratiilor, gest pentru care s-a ales cu numele de „Luceafărul Huilei”.

De ce s-au despărțit cei doi

Relația lor avea să se termine doi ani mai târziu. Printr-un gest romantic ieșit din comun, pentru că ținea atât de mult la ea, Miron Cozma i-a oferit Marinelei libertatea de a-și trăi viața. Mai mult, pentru a o determina să renunțe la el, fostul lider sindical al minerilor din Valea Jiului a spus atunci că își dorește o altă femeie în viața lui.

După acest moment, profund afectată de gestul iubitului său, Marinela Nițu a plecat în Italia, apoi pașii au călăuzit-o în Statele Unite ale Americii. În 2004, Miron Cozma a fost eliberat, dar a fost arestat din nou după doar 24 de ore. Un an mai târziu, s-a aflat că cei doi au reluat legătura și comunică prin telefon, chiar dacă el era în pușcărie și ea în străinătate.

Cei doi s-au căsătorit pe 14 februarei 2011, însă povestea lor de iubire s-a încheiat definitiv trei ani mai târziu. De atunci, nu au mai păstrat legătura, așa cum a mărturisit chiar Miron Cozma.

„Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei.

Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a precizat Miron Cozma într-un interviu, potrivit Libertatea pentru Femei.

Marinela Nițu, în prezent
Marinela Nițu, în prezent

Cu ce se ocupă Marinela Nițu, la aproape un deceniu de la despărțirea de Miron Cozma

În prezent, Marinela Nițu, în vârstă de 55 de ani, locuiește în Brașov. Practică aceeași meserie ca în vremea când l-a cunoscut pe cel ce avea să fie ulterior supranumit „Luceafărul Huilei” datorită ei. Vedeta este cântăreață și merge la evenimente împreună cu formația ei în diverse localuri din orașul în care s-a stabilit, dar și din toată țara.

Marinela Nițu și-a păstrat o parte din trăsăturile cu care îl fermeca în trecut pe iubitul ei. Însă totodată se vede pe chipul ei că de-a lungul timpului a apelat la diverse intervenții mai mult sau mai puțin reușite.

Vedeta se remarcă însă printr-o siluetă ca trasă prin inel, iar unul dintre atuurile sale, bustul generos, nu lipsește din nicio fotografie.

Marinela Nițu este foarte activă pe rețelel de socializare, acolo unde postează atât imagini din prezent, cât și din anii tinereții.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
5.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *