Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. Sigur nu o recunoști fără perucă

Imagini unice cu Neti Sandu din tinerețe

Neti Sandu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai iubite vedete de la Pro TV. Aceasta este urmărită cu mare interes de milioane de români, cărora le prezintă zilnic horoscopul. Cu toate astea, puțini dintre ei știu cum arăta moderatoarea în tinerețe. Iată imagini unice cu ea fără perucă!

Neti Sandu în tinerețe. Cum arăta prezentatoarea horoscopului de la Pro TV

De mai bine de două decenii, Neti Sandu prezintă horoscopul de la Pro TV, astfel că ea a devenit o adevărată emblemă a postului din Pache Protopopescu și mulți nici nu și-o pot imagina pe moderatoare în altă parte.

Însă, înainte de a ajunge să prezinte rubrica de horoscop, ea a avut o meserie obișnuită. Mai exact, Neti Sandu era bibliotecară și nu arată foarte diferit faţă de cum o știu telespectatorii.

E adevărat că, în trecut, vedeta de la Pro TV avea un cu totul alt stilul vestimentar, dar eleganța nu-i lipsea nici atunci. Însă, uitându-ne la fotografia de mai jos, putem observa că Neti Sandu avea și la vârsta majoratului celebra coafură care a consacrat-o.

Vedeta a avut, ani la rând, aceeași tunsoare, motiv pentru care mulți români au crezut că, de fapt, prezentatoarea horoscopului poartă perucă.

”Am încercat să-mi schimb coafura, am lăsat părul şi mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Şi i-am spus: Foarte bine, schimb-o, dar aş vrea să-mi stea mai bine.

Dacă reuşeşti să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord. Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine…”, a declarat, la un moment dat, Neti Sandu.

Citește și Prin ce au trecut Neti Sandu și nepoata ei în vacanța petrecută în America: “Nu m-aș mai duce, e groaznic”!

Asa arata Neti Sandu in tinerete
Asa arata Neti Sandu in tinerete

Neti Sandu, dezamăgită în dragoste

În vârstă de 64 de ani, Neti Sandu a fost căsătorită o singură dată, la vârsta de 24 de ani, dar mariajul a durat doar doi ani de zile. Ulterior, vedeta de la Pro TV nu s-a descurajat și a iubit din nou.

A format timp de 10 ani un cuplu cu un bărbat, dar această poveste de dragoste s-a încheiat într-un mod dureros pentru prezentatoarea TV. Bărbatul i-a lăsat un bilet prin care i-a explicat moderatoarei de ce o părăsește. Acesta i-a scris că își poartă reciproc ghinion și că de aceea este mai bine să meargă amândoi pe drumuri separate.

”Eu de-aia n-am luptat niciun milimetru şi nu i-am cerut nicio explicaţie, pentru că eu n-aş fi avut nicio posibilitate să-i dovedesc că nu eu sunt cauza.

(…) Dacă nu ar fi plecat şi dacă nu s-ar fi întrerupt totul atât de dureros, de-o cruzime rară – că în prima zi de emisie a venit şi şi-a luat toate lucrurile din casă, iar eu când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, pur şi simplu mi-a venit rău”, a povestit Neti Sandu la Europa FM.

Citește și Dieta pe care o ține Neti Sandu. Așa reușește vedeta PRO TV să-și păstreze silueta suplă de ani buni: „Asta mănânc zilnic”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *